Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aliexpress.com Најефтинии имаш таму .Од која страна порачувате патики блузи ? Не мора да се оригинал можи и евтини![]()
Мислиш дека случајно се расипал?Нека се јават повеќемина во македонска пошта нека го оправат серверот за следење на пратките. Еве повеќе од еден месец не им работи. Се јавив јас ама за еден тешко дека ќе се замараат.
Ако го направат и ако функционира како ќе можат да земат т.е да си присвојат некоја пратка тие ?Нека се јават повеќемина во македонска пошта нека го оправат серверот за следење на пратките. Еве повеќе од еден месец не им работи. Се јавив јас ама за еден тешко дека ќе се замараат.
Вака ако знае некој да ми одговори,сакам да нарачам постер од Ван Гог преку Амазон (ако може и преку некој друг сајт сеедно ми е) и гледам дека цената му е 3 долари,дали можам да го нарачам,дали стигаат во Македонија(Скопје) дали иде плус за поштарини и слични работи.....ајде ако знае некој да ми каже?
Некој телефон со Андроид до 50 евра макс(со носење до тука) од интернет ако имате сретнато предлог. Не ми е нешто посебно ми треба за втор телефон.
Пријателе за 50 евра тешко солиден андроид, може и ке најдеш ама сигурно ке се убива од кочење. За 100 евра веќе може да праиме муабет
абе немора да е некој пресолиден затоа викам за втор телефон ми треба.
--- надополнето: 25 август 2013 во 23:29 ---
http://www.aliexpress.com/item/Free...-shoes-EVA-sole-mesh-suitable/1100995612.html
абе читам на патикиве бесплатна достава преку ова. Има логика или слабо?
Free Shippingto
Macedonia via China Post Air Mail
Дечки ај мала помош.... никад не сум купувал до сега преку интернет а гледам на aliexpress.com има некои интересни и ефтини работи... може ли да ме упатите што поточно ми треба за почеток за да можам да направам некоја порачка - се плаќа ли додатни давачки за одреден производ ако го купам колку време се чека како иде плаќањето и слично
и ме интересира производиве што ги нудат на странава дали се кинески или се нешто по квалитетни, гаранција некоја за нив - употребувани се нови стари.. некои подетални информации да ме упатите ако сакате?
Дечки ај мала помош.... никад не сум купувал до сега преку интернет а гледам на aliexpress.com има некои интересни и ефтини работи... може ли да ме упатите што поточно ми треба за почеток за да можам да направам некоја порачка - се плаќа ли додатни давачки за одреден производ ако го купам колку време се чека како иде плаќањето и слично
и ме интересира производиве што ги нудат на странава дали се кинески или се нешто по квалитетни, гаранција некоја за нив - употребувани се нови стари.. некои подетални информации да ме упатите ако сакате?