Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
убаво ти кажува другар пред некој пост ако имаш некој со кого можеш да споделиш порачката пример има пакети со протеин две кеси по 4.5 кг двајца да ги земат одма се дели 25 евра на пола е сега царина коку ке оди или ако се најде некој од мајка роден да не те царини на коњ си
а иначе UnknownMan како стигаат по пошта или преку спиди

Еден пријател порача стимуланс и му стигна по пошта.

Здраво.Мислам дека прашањето е прикладно за оваа тема па сакам да знам дали се сигурни amazon i ebay.Дали имаат free shipping и дали стигаат пратките.
Благодарам однапред

Здраво.Мислам дека прашањето е прикладно за оваа тема па сакам да знам дали се сигурни amazon i ebay.Дали имаат free shipping и дали стигаат пратките.
Благодарам однапред

Free Shipping за кај нас во мкд не сум сретнал а и неверувам дека такво чудо постои, од амазон пратките се сигурни досега фала богу јас сум немал никаков проблем, но пак ке речам пред да го купиш нештото шо го сакаш обавезно customer review прочитај, со ибеј немам никакво искуство.

Decki sakam da kupam nesto od alibae express I probav da platam so visa clasic od stopanska no ne mozese. Koja karticka I od koja banka od mkd moze da se koristi za online kupuvanje vo stranstvo?

Decki sakam da kupam nesto od alibae express I probav da platam so visa clasic od stopanska no ne mozese. Koja karticka I od koja banka od mkd moze da se koristi za online kupuvanje vo stranstvo?

Visa electron обично функционира на речиси секоја банка, ама задолжително од тие со чип што се. И твојава ако има чип би требало да функционира

Некое искуство со aliexpress.com стигаат ли работите сигурно ли е за купување од таа страна пошто гледам многу ефтини работи .

Некое искуство со aliexpress.com стигаат ли работите сигурно ли е за купување од таа страна пошто гледам многу ефтини работи .

Еден пријател има порачано, стигнуваат производите, немај гајле за од таму, чувај се од нашиве по поштиве што се вработени, оти многу тие ги крадат. Не порачувај некој скапи работи.

Еден пријател има порачано, стигнуваат производите, немај гајле за од таму, чувај се од нашиве по поштиве што се вработени, оти многу тие ги крадат. Не порачувај некој скапи работи.
Порачав патики 60 $ . Иначе предобра е страната и многу ефтини работи има .. продавачот не ги добива парите се додека јас не го добијам производот тоа е добра гаранција .

Кога ги порача?

Следи си ја порачката оти некои порано од 30 дена стасуваат.
Ја планирам нареднава недела да порачувам, па да видиме за колку време ќе стигнат.

Препорачајте некоја добра страна за компјутерска опрема кој доставуваат до Македонија и со која имате искуство.

Јас сум си имал работа неколку пати со dx.com и во последно време aliexpress.com.

Се што сум порачал досега е стигнато. Пратките генерално стигаат помеѓу 3 и 4 недели, иако еднаш почекав 5ипол недели за да стигне. Повеќето производи се испраќаат од Кина т.е China Air Mail и за нив важи тој временски период на пристигнување. Една пратка ми стигна за неполни 10 дена и се зачудив зошто па проверив од каде е испратена. Таа пратка беше од Сингапур. Чисто информативно.

Ја од aliexpress порачав наочари пред 5 недели и уште не се стигнати. И дајте линк од патиките што сте ги порачале.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom