Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Пред две недели порачав од http://www.jdsports.co.uk/ .Патики и една педеруша вкупно беше 4000 денари тоа ти се околу 65 евра.Платив царина 425 денари и ДДВ вкупно ми земаа во поштата 622 денари.Шиингот од страната е 5 фунти.Пратката ми стаса за 9 работни дена.Во ќар сум патиките тука кај нас во адидас се 5700 денари + педерушата.....Ние сме лоповска држава само кај нас се плаќа Царина/.......
--- надополнето: 18 мај 2013 во 10:11 ---

Какви се тие цени на таа страна бе.Или јас нешто грешка гледам.Една мајца 35 фунти....Малку многу да нее???И јасно дека ќе биде деливери 1 фунта, во цената е ставено :)
Е па сега....има за 35 фунти ама има и за 10 :) Има и комплети, по 3 маици, за 20-ина евра, и тоа поло маици не обични. Имаше комплет пантолони, дуксерка, маица со кратки и патики за 45 евра :eek:

Од http://www.supplementing.com има некој порачувано нешто ?! Таа е последната цена на достава (17 $) или има и некои др. торшоци ?

За помали работи пр. Pre-Workout суплементи.

Поевтини се малце :) за 300 - 400 ден.

Поевтини се малце :) за 300 - 400 ден.
Хехехех чекањето 2 недели не вреди
Ако најде некој суплементи со фри шипинг или нормален нека сподели

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

Најнормално дека во мали количини не се исплаќа но
проачај поголема копичина, подели со некој поштарина, царина, данок па ке праиме муабет дали се исплати или не !!! ;)
Инаку да најдеш страна со бесплатна достава тешко :) една бугарска страна штом наплаќа за достава така да нема шанси да има некоја од USA или UK со Free Shipping ;)

Најнормално дека во мали количини не се исплаќа но
проачај поголема копичина, подели со некој поштарина, царина, данок па ке праиме муабет дали се исплати или не !!! ;)
Инаку да најдеш страна со бесплатна достава тешко :) една бугарска страна штом наплаќа за достава така да нема шанси да има некоја од USA или UK со Free Shipping ;)

Од бугарската имаш порачувано? Стига пратката без проблеми? Free shipping или?

Од бугарската имаш порачувано? Стига пратката без проблеми? Free shipping или?

Абе брат што убаво имам напишано и ти пак за тој шипинг си се фатил :). Штом најпознатата онлајн страна за суплементи во Бугарија врши достава значи стигнуваат ... инаку немам порачувано. ... и уште еднаш ке напоменам ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА ЗА СУПЛЕМЕНТИ СО FREE SHIPPING ДО НАШАВА УМРЕНА ДРЖАВА НЕ ПОСТОИ !!!

Абе брат што убаво имам напишано и ти пак за тој шипинг си се фатил :). Штом најпознатата онлајн страна за суплементи во Бугарија врши достава значи стигнуваат ... инаку немам порачувано. ... и уште еднаш ке напоменам ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА ЗА СУПЛЕМЕНТИ СО FREE SHIPPING ДО НАШАВА УМРЕНА ДРЖАВА НЕ ПОСТОИ !!!
Колку е достава од бугарскава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom