Lux
Inglourious
- Член од
- 25 октомври 2010
- Мислења
- 1.189
- Поени од реакции
- 888
Дечки пазете кога купувате од али експрес,посебно од оние кои никогаш не ви одговараат на порака и немаат рејтинг!Јас досега нарачав три работи,двр камера,фитрола за таблет и ТабФакингЛет што би рекле американцине,камо последното воопшто да не го нарачав.За футролата и камерата добиводговор на порака,исправен тракинг број и верувам дека ке стигнат за разлика од http://www.aliexpress.com/store/1036317 овој моронов кој неодговара на пораки,пратката не постои на тракинг и згора на тоа наместо по Упс демек е пратено по Чина факинг Пост!Ај што верувам дека ме заебал ок,но овие од али експрес ги исклучиле сите комуникации за помош па дури и не дозволуваат да направам '' dispute'' затоа што сум требал да чекам до 19 ти имало многу гужва во испораките,фактички одложуваат да си ги бараш парите назад а и доколкуми дозволат ке треба уште 15 дека да '' преговарам'' со испраќачот кој никогаш не комуницира и на крајот ќе ти речат времето за жалба истекло парите се пуштени на продавачот!?! или ќе пишат таму стигнала демек пратката а ваму не ти дозволуваат да пријавиш било што.Незнам,ќе ги пријавам во банка ако треба и во полиција ќе одам се да им е*ам!
Со кој памет си порачал од овој