Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Му ги наброја сите можни класи освен џип :pos: Додуша не кажа каков тип на возило сака, ама мислам дека за 3000 евра нема што да гледа Саксо, Голф 3 или пак Мерцедес, подобро да земе најдобро што може за тие пари, а за 3000 се наоѓа многу подобро од Саксо и Голф 3. Јас можам да тврдам за потрошувачка, за голф 4 и тди моторот сите знаат дека е штедлив, јас имам поминато 400 км со 1500 ден, комбинирано. и делови за голф 4 имаш буквално колку сакаш.

Јас од овие што ги набројав,би земал Саксо..И тоа и требаше да биде прв мој избор кога ја купував оваа кола сега што ја имам..Едноставно ми се свиѓа,и економичен е со 5 литра минеш 100-110 км,ма како сакаш вози го..

Јас од овие што ги набројав,би земал Саксо..И тоа и требаше да биде прв мој избор кога ја купував оваа кола сега што ја имам..Едноставно ми се свиѓа,и економичен е со 5 литра минеш 100-110 км,ма како сакаш вози го..
Па тука и голфот некаде. Повеќе пати сум пресметувал, ми идело 400 ден за 100 км (y) јас повеќе од 100 на отворен пат не возам.

бандаши некој да знае кај можам да купам, оние што се обични челични или железни? 15-ка се гумите.

фала!

бандаши некој да знае кај можам да купам, оние што се обични челични или железни? 15-ка се гумите.

фала!
Колку броја, со колку дупки се.Имам јас челични на лагер повеќе.

4 komada mi trebaat so 5 strafa se

tocno ova pisuva na gumite:

195/65r 15

Последно уредено:
Колку броја, со колку дупки се.Имам јас челични на лагер повеќе.
Ај стави тука ако можеш неколку модели на бандаши за ауди а3 98 год. Баш ме интересира ако има некои добри да ги купам. Фала однапред

гољф 5, релативно нови, 2007-8 годиште со не повеке од 50 000 км поминато

можеш и рено меган да најдеш, форд фоукс, пежо некое 308 или 309 итн.... јас барем тоа гледав пред некое време коа го купив гољфот.

Купувам Летна гума FULDA 195 50 15 со убава шара, кој има нека ми пиши да се договориме :) Позззз

гољф 5, релативно нови, 2007-8 годиште со не повеке од 50 000 км поминато

можеш и рено меган да најдеш, форд фоукс, пежо некое 308 или 309 итн.... јас барем тоа гледав пред некое време коа го купив гољфот.

бензин да не купуваш. Че банкротираш. Само дизељ. Гољф само и само ТДИ.

како да не, бензин е кај мене, ич не ми троши 5-6 литра макс. грацка

е сеа не е моќен ко дизелот и сл. али не ми ни треба тоа. по битно ми е да по нова, да е со помалку километри и да не е од увоз него ли да е дизел и да го газам. и онака сум фамилијарен човек и фазла од 100 не возам, у град нормално 50-60....

бензин да не купуваш. Че банкротираш. Само дизељ. Гољф само и само ТДИ.
Ти Valvoline членот си со друг јузер или брат си му? истите размислувања и наметнувања за гоЉфот ги имате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom