Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Друже што е работава со коливе?Зошто се толку скапи?

Па Голф со само 30 километри буквално нов колку е ? Овој е на 19 години ама за уште 10 години ќе вреди повеќе.

Па Голф со само 30 километри буквално нов колку е ? Овој е на 19 години ама за уште 10 години ќе вреди повеќе.

За 11.900 евра од тука...Хм,ќе земам Лада Нива од салон нова,ќе и турам плин,и на Килиманџаро ќе се качам,и пак пари ќе ми останат..Сигурно 1000-2000 евра..

За 11.900 евра од тука...Хм,ќе земам Лада Нива од салон нова,ќе и турам плин,и на Килиманџаро ќе се качам,и пак пари ќе ми останат..Сигурно 1000-2000 евра..

Да да. После 10 години овој Голф ако се чува со оваа километража ќе вреди 2х повеќе.. Кој има пари ете добра инвестиција. И може да го закопа во земја.

Да да. После 10 години овој Голф ако се чува со оваа километража ќе вреди 2х повеќе.. Кој има пари ете добра инвестиција. И може да го закопа во земја.

Никој нема да верува дека ја има таа километража..И на крај ќе мора да го дадеш пошто-зашто..

Никој нема да верува дека ја има таа километража..И на крај ќе мора да го дадеш пошто-зашто..

Се гледа таа километража и писле 20 години ако го очуваш

Продавам Пионир звучки 400w за во кола купени за 3500 во Нептун пред 3 дена,ми излезе ситуација и ги давам за 3000ден

Купувам чопер од 250цц па нагоре може и кинески,до кај 1400е,кој има нека се јави 077903593

Дечки, спроведувам наградна игра на фејсбук страната, да споделам и со вас може некој ќе биде заинтересиран за учество

Линк до страната - http://goo.gl/JQqiTh
сапата со алиекспресот правите :icon_lol:

menjac za matiz da ne znae nekoj kolku pari odi od prilika?

Продавам преден дел од плински систем на “плочка“ за возило со мултипоинт вбризгување. Системот е изваден од возило пежо 405. Предниот дел содржи:
1. Испарувач(расплињача)
2. Електровентил за плин
3. Електроника која ги гаси бензинските дизни и го лаже компјутерот дека работи на бензин
4. Плочка
5. Инсталација од жици и прекинувач за префрлување бензин плин
Цената е 2000денари за СЕ комплет

Продавам Ford Mondeo Ghia 2.0 од 2002 година со атестиран плински уред Lovato (плинскиот уред е со компјутер кој пред неколку години е купен 700 евра).Цена за колата 2800евра

FORD MONDEO GHIA 2.0 ,107Kw OD 2002 GODINA.MOTOROT E SO LANCE EVTIN ZA SERVIS I ZA ODRZAVAJNE,SO MNOGU MALA POTROSUVACKA NA GORIVO ,SO ATESTIRAN PLINSKU URED ,FULL OPREMA:KLIMATRONIK,ELEKTRIKA NA SITE STAKLA,CENTRALNO ZAKLUCUVAJNE,SENZOR NA RETROVIZOR (SE ZATEMNUVA) ,4X PROZORI NA DUGME ,CENTRALNA BRAVA SO DALECINSKO ,ORGINAL FORD ALUMINSKI BANDASI ,NOVI GUMI ,VOZDUSNI PERNICINA ,SENZORI ZA PROTIV PROLIZGUVANJE I MNOGU DRUGO. REGISTRIRANA DO МАРТ 2015 GODINA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom