Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku od prilika bi mi kostale trosocite za carina i registracija ako donesam Golf 5 od stranstvo ?!

Kolku od prilika bi mi kostale trosocite za carina i registracija ako donesam Golf 5 od stranstvo ?!
имаш тема за ова на форумов... УВОЗ НА ВОЗИЛА или нешто слично беше насловот... таму во преку 20 наврати се цитирани и објаснувани правилата и цените со се линкови од листи и закони... побарај ке најдеш...

ај зубо зарно... сега што ке се вози?
Фала фала ... господ здравје на сите да ни дае.... па да ти кажам ќе се вози пеш малку:) ... чунки да се збери троа повеќе грошеи.. се стремам кон опел астра .. па времето ќе покаже.. само здравје...

Купувам радио со цд плејер, до 3000 ден.

Prodavam Alfa Romeo Giulia GT od 1960-te godini ne e vo vozna sostojba, odi zaedno so uste edna alfa so ispraven motor 250ks
p.s. potrebna i e celosna restavracija :)

Некоја понуда за ауспух за мотор, до кај 3500-4000 макс денари, giannelli? technigas?

требало првен да го измијаш.. не верувам да го дајш вака..
ме мрзеше... цело зимо не е перен... го извадив од гаража, го запалив, свртев 2 круга, паркирав и сликав....

Kupuvam plocka za plin za dvogrli weber 30/32 so mehanicki sauh montiran na jugo. Ili nekoj ako znae majstor so bi mozel da go izbusi neka predlozi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom