Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека цената е коректна за двата уреда.
Плочки нема беа бушени карбураторите.
Уредите се извадени од коли кои сум ги дотерал со возење на плин пред месец дена.

Боците се од по 60 литри мислам.
Ова е едната боца, другата е од оние поголемите што се.
ако сакаш да ги продадеш, спушти им ја цената... оваа боца со таа фланша и пуњачка се модели од пред 20-25 години...
ова ти е совет а не прекор или подсмевање... сепак ти си знаеш....

Од Твинго прва генерација го барам платнениот (добро де...не е баш платнен) кров... Попознат како faltdach. Твингото беше познато како Open Air.
Aко некој има, или знае каде има, нека ме извести.
Благодарам!
Јас пак да си прашам...

Мислам дека цената е коректна за двата уреда.
Плочки нема беа бушени карбураторите.
Уредите се извадени од коли кои сум ги дотерал со возење на плин пред месец дена.

Боците се од по 60 литри мислам.
Ова е едната боца, другата е од оние поголемите што се.
No fanse 1300 преку сила.
Истиот систем го дадов за 800 ден и тоа чоекот го виде(слушна) на кола како работи и беше присутен на демонтирањето.

колку време прошло одкако се демонтирани расплињачите?
Нема 2 месеци од кога се извадени.
Колите на кои беа намонтирани со возење се дотерани од Скопје, возени на плинските уреди.

Шитка ли некој Голф 3, 4, 5? Само да не е кварен или внатре како бомба да паднала. Нека ми пише ПП.

Луѓе, дали некој знае човек или фирма што откупува бандаши?

Да не знае некој некакво интересно олдтајмерче...онака убаво за око :) и за добра цена?

Кој е заинтересиран за алумински бандаши BBS 17-ки со 5 штрафа, со гуми Goodrich 234/45 R17 нека пише пп. Цена комплет со гуми 350 евра фиксно.DSC04798.JPG DSC04797.JPG

Да... Гледав имаат местено на VW T2, а кај мене летно време е како фурна, па тоа ми е единствено решение. Willys MB/CJ 3A, 3B ќе почека уште некоја година, инаку не ја чепкам.

Пријател сака да купи ваков бандаш. Барал тој на разни места, ама не можел да најди. Му треба само еден, не комплет четири. Се работи за Mercedes W210.

11-4750.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom