JeepMkd
Scratch model builder
Купувам Миниван, или на амерички кажано СУВ.. 8+1.. ако има некој/нешто.. нека ми пише ПП или пак нека напише овде..
Има во Кавадарци Ford Freestyle 4x4, ем минивен ем 4х4... само не го продаваат...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купувам Миниван, или на амерички кажано СУВ.. 8+1.. ако има некој/нешто.. нека ми пише ПП или пак нека напише овде..
Продавам Sym Jet Sport X, 2007 година со поминати 9.000
Има во Кавадарци Ford Freestyle 4x4, ем минивен ем 4х4... само не го продаваат...
зависи шо година е... инаку најмногу можиш да најдиш Ford Galaxy, Seat Alhambra или VW Sharan, гарантирано се поефтини од пежото, + шасиски изгледаат исто и го возат 1.9 тди моторот на VW па делови од едно на друго пасуваат.Најдов Пежо 807, во Скопје, али 13 илјадарки го даваат бе ...![]()
па толку и е а можиш да разгледаш и крајслер војаџер(voyager)
едит:или гранд војаџер
Има такви низ Скопјево, сум гледал, али лошо е што ако нешто се заебе, тешко делови му се наоѓаат, баш правев муабет со еден сопственик на војаџер и тоа ми рече.. иначе имаш војаџери од 7 до 17.000 евра.
Фала за советите друштво, али татко ми ко татко ми "ФАН" на Мерцедес, капариса едно Вито, покрај толку молење да не го зима, али јебига бидна, чоекот е толку запален по Мерцедес, тоа е страшно :nesvest:
![]()
Еве и слика, иначе не е ова на сликава, моделот е потполно ист само што нашево е сиво.. иначе 7000 евра е пазарено, регистрирано до Март 2010, 170.000 км поминато. турбо дизел.. :icon_mrgr