Купувам - продавам

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мислам дека по населба има еден морис ама многу стар е негде 20 тина години.Не знам колку е асален за возење.Викаат дека многу троши.12-13

Еден другар сакаше да го земе негде беше 500- 900 евра максимум мислам.Ама се откажа зш многу трошел.

10101

@*I am Nuts!*#
Член од
27 ноември 2007
Мислења
349
Поени од реакции
0
Финтата е што не ја барам во идеална состојба, само каросериски да е добра (да не е удрена/трула...) другото и не ми е толку битно, затоа и давам толку малце. После ќе се растури на делови па дел по дел ќе се средува, јово на ново.
Па за тоа ти кажувам. Неможиш да најдиш со здрава некрпена лимарија. Тие претежно што се горе долу здрави не крпени држат повеќе цена. Важи правилото „прави си ја сам, ти си знаеш што ставаш!“. Тоа држи цена. Ако е крпена,правена за ефтини пари се плаши човек да не ти дава нешто скриено „Мачка в вреќа“.

Така што мое мислење е да дадеш повеќе пари на некрпена (нормално не многу скапана особено подовите таму најмногу лим оди), ама ќе знаеш дека ти ќе си ја направиш отколку да купиш крпена (а 90% се крпени) па одново ти да сечиш и да ја правиш. Бидејки лимарите на тоа најмногу колат.

Поздрав

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Prodavam 4 RONAL aluminiumski bandasi.Bandasite se 16ki so 4 strafa.
Cena:200e

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
И бандажите се за шо возило?? Ауди?

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
И бандажите се за шо возило?? Ауди?
Drugar be pa neli moze bandas od Audi da stoi na Mercedes ili slicno,
inaku bandasite se Ronal,univerzalni,ne e bitno za sto kola se bitno e dali tvojata kola moze da nosi 16ki,17ki...Mene mi stoea na Audi B4 ako znaci nesto toa so gumi 205/40 R16...

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Drugar be pa neli moze bandas od Audi da stoi na Mercedes ili slicno,
inaku bandasite se Ronal,univerzalni,ne e bitno za sto kola se bitno e dali tvojata kola moze da nosi 16ki,17ki...Mene mi stoea na Audi B4 ako znaci nesto toa so gumi 205/40 R16...
Да стаеше некоја фотка?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Растојанието на шрафовите кај Ауди, Волксваген и остало од таа групација е 5Х100...Ако е кај Мерцедес исто, се фаќа...и пазете на ЕТ, за да не закачува на рабовите на крилата или да се премногу вовлечени навнатре!

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.211
Поени од реакции
12.192
Абе да не знаете кај можам да најдам од оние касети што одат во радио а влезот е аудио од мп3, цд и слично? Знаете за кој зборувам?

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
На зелено пазрче видов денес. А имаш и подобра опција- се става у штекер за цигари и со обично кабелче се поврзува со дискмен/iPod и ја емитува музиката на ФМ, која фреквенција ти си бираш.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Ги имам и двата горенаведени но тие ми се од Германија, али од пред 5-6 години, сигурно и тука ги има.

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
Абе да не знаете кај можам да најдам од оние касети што одат во радио а влезот е аудио од мп3, цд и слично? Знаете за кој зборувам?
Ги имаш на авто пазар,јас купив пред повеке од година и тоа комплет касета и адаптер за во упаљач(кој што можеш да го подесиш на колку волти сакаш да ти работи од 1,5 до 12)за 600 денари мислам дека беше комплетот.
Незнам за што ти е,али мора да ти кажам дека е многу непрактична работа за низ град,додека го наместиш веке си стигнал кај сто си тргнал,али за на долги релации е практична работа.

10101

@*I am Nuts!*#
Член од
27 ноември 2007
Мислења
349
Поени од реакции
0
Ти шо напраи со 128-ката? Го опраи крилото?

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.211
Поени од реакции
12.192
Ти шо напраи со 128-ката? Го опраи крилото?
Уште не ми е јавен мајсторот, ми рече ќе ти ја направам да не се познава, а знам какви коли згмечкани ги пегла ги прави бонбона...

Кај и да е деновиве би требало, веќе некоја недела остана таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom