Куп на Македонија 2019/2020

Турново-Шкендија
Брегалница-Работнички

Ако нема изненадувања ќе гледаме убаво финале за око

Turnovo - Shkendija 0-2 (Ibraimi, Radeski)

Bregalnica - Rabotnicki 1-1 (Nacev/ Altiparmakovski-Pen)

Turnovo - Shkendija 0-2 (Ibraimi, Radeski)

Bregalnica - Rabotnicki 1-1 (Nacev/ Altiparmakovski-Pen)
Работнички ќе тепа а исто така и Шкендија...

Кои други останаа? не сум во тек но мене ме интересира баш како се движат работите...

Полуфинале е. 4 екипи. Тоа е тоа.

Која беда се овие од ФФМ не ми се верува.
Финалето место во недела на 15ти го закажуваат во понеделник.
Па ако веќе имале некои неодложни обврски тој викенд премести го за следниот,но толку им сече.
Кога ќе помислиш дека неможат да направат нова глупост они повторно изненадуваат.

Која беда се овие од ФФМ не ми се верува.
Финалето место во недела на 15ти го закажуваат во понеделник.
Па ако веќе имале некои неодложни обврски тој викенд премести го за следниот,но толку им сече.
Кога ќе помислиш дека неможат да направат нова глупост они повторно изненадуваат.

МВР неќе публика

Немoј дa пoмислувaш декa не мoжaт нoвa глупoст дa нaпрaвaт. Сеуште мoже дa кa префрлaт дa се игрa вo Кривa Пaлaнкa oд 9 сaбaјле.

za super kupot ke bide interesno so ke smislat, ako pobedime de

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

на 13ти ФИФА има конгрес во Мексико, затоа е поместено финалето. да има време да се врати претседателот за да го додели пехарот :)

Да не ве чуди и дополнително одложување да има оти нашиов таму можи со денови да чека за да се поздрави :D.

Овие ни пренос немало да вршат од ФФМ :eek: Ако можеа до сега сите можни натпревари да ги пренесуваат, не разбирам како не можат сега финалето на купот да не го пренесуваат... Ниту пак текстуален пренос да прават (односно состави и лајв скор).

Овие ни пренос немало да вршат од ФФМ :eek: Ако можеа до сега сите можни натпревари да ги пренесуваат, не разбирам како не можат сега финалето на купот да не го пренесуваат... Ниту пак текстуален пренос да прават (односно состави и лајв скор).
Ќе има пренос на сител 3 :D

Ама битно шиптариве си ја исвиркаа химната, па после Илирида ќе ја преставуваат у Европа а? :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom