Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.934
- Поени од реакции
- 3.394
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А
И филозофке (ти имам веќе кажано дека не ти спои никот веќе нели) и јас да можам би ги продавала кучњнцата по 300 евра. Тоа ми е гаранција дека утре нема типот да го фрли на улица кучето, ретко некој е толку глуп. И одамна немам некој видено да падне толку ниско на форумов ко ти на темава.
Некој може ќе добие рак на мозок од што те чита тебе.
Ај и тебе да те успиеме.
Едвај чекаш да се фатиш за некоја баналност за да можеш да си ги просипаш небулозите и уште и "филозофираш" на вештица како напишала огромен пост а ништо не кажала кога во две третини од твојот опишуваше која боја на хулахопка носиш,колаво паркинг место му зафака колата на "преинтелегентниот дечко",како не му е гајле за твојата "ценета"нога и колку метра си морала да пешачиш додека не ти се случил имагинарниот напад од волците-пардон-кучињата.
Реков,лекот не ти е овде!
Да не имаш некој проблем случајно?
За мене успивањето на кучињата е решение. И никој не може да ме убеди во спротивното. Денес поминувам во населба гледам црни џукели на куп лаат, се чешаат, се мириса околу нив, којзнае какви паразити имаат. Па и почнаа да се јадат меѓусебе. Тоа не се кучиња. Тие се доказ на нечовечноста кога било потребно да се реагира за да не се најдат во ваква ситуација. Сега веќе е касно. Такви џукели не смеат да се движат низ улиците. Ако сте љубители посвоете ги слободно мислам дека нема да сакате ни да ги погледнете. Во спротивно не туку се повторувајте по 100 пати. Не знам кој е тој човек што сака да се вратат такви гнаси на улиците.
И што ти направија?Јас имам проблем со глутницата на последна 45ка. Утрово уште поспан, а мојот нов телефон цела наука додека да упалиш камера и не ги снимав. И тоа беа некои мешавини од шарпланинци, 2 примерока, 2 малку помали кучиња и уште 4-5 средна големина.
Тоа што беа грди, се подразбира, овај нали.
Моја среќа што живеам во сосема друг крај.
И што ти направија?
Те испокасаа?
Ако имаш проблем јави се во Вардариште и ќе ти го решат нели и онака немаш проблем да се испоубијат пошто шират "разни"болести.шугави се и грди.
Штета што не си ги сликал,ќе се доакав јас да те спасам од напаста-овај да те ослободам од проблемот.
Одговор: 100%Колку проценти е еден кучешки живот помалку вреден од еден човечки?
Одговор: 100%
Прашање до тебе
Како тоа само ние се најдовме најпаметните во цела Европа па само нашите улици вријат од агресивни болни џукели?
И како другите земји го решиле проблемот, што мислиш ти? Дали кај нив кучињата магично исчезнале?
И кој вид на магија при тоа била употребена?:pos2:
Зимаш една зелена искината хулахопка која претходно е распарана со кучешки заб,внаре ставаш земја земена од гроб на самоубица помешана со измет од пес ама пази мора да биде окер боја или дреч жута,попрскуваш со 4/5капки крв и добро замесуваш ја стваш во хулахоп и изговараш "е'не габија ќе-ел ќелб ел габи-гариб".Одговор: 100%
И кој вид на магија при тоа била употребена?:pos2:
Види за чудо тие луѓе што сакаат да си ја измијат совеста се таквите како тебе, истите тие самонаречени кучељупци чуваат кучиња за после кога ќе им се родат малите доколку не можат да ги продадат ги оставаат пред некој контејнер, па сега ти види кој си ја мие совеста тука,и зошто има толку кучиња по улиците, а тоа со магијата беше иронија морам да се спуштам на примитивно ниво за да ме разберат некои членови како Nephthys што веруваат во магии.:jaj:Па можеби заради истите луѓе кои не мислеле на време па сега сакаат ко нојот со глава у песок со убиство на 8000 суштества да си ја измијат совеста заради грешките во минатото. Кучињата се на улица пред се заради човечка глупост и апсолутно не е решение грешката да се поправа со масакр.