Добро бе светице една извини молиииииимте!!
Знаеш ти колку деца бездомници има во домот за сирачиња во Скопје а?
Знаеш ли колку деца бездомничиња шетаат голи и боси по улицине?
Не ми се прави многу хумана зашто не ти пали воопште таквите као тебе чуваат кучиња за престиж, со тие пари со кои што го храниш своето животно можеш да нахраниш дете.
Има право Тончи зашто не земете сите 8000 членови што се во тоа идиотската лицемерна група да посвоите по една мало куче пошто очигледно преферирате кучиња пред мали бебиња и деца.
Зашто се истакнувате вие сте лицемерни, подли и крајно нехумани, како може некој човек да ги сака и жали животните повеќе од луѓето

дали е тоа нормално?
Колку само пари се трошат само за престиж, одгледување на тие животни, нивно хранење тимарење и парење со иста раса па и некоја пара да се земе зашто да не имав јас комшија еден што многу "сакаше" кучиња а всушност ги размножуваше и ги продаваше расни боксери за 300 евра, тоа ли е хуманост и љубов кон животните ма дај молимте чисто лицемерие!
Како не ти е срам и тебе и на сите тие што чувате расни кучиња зашто не земете да посвоите бездомно куче да ве видам, каква е разликата помеѓу расно и бездомно ако ги сакаш кучињата ќе ги сакаш подеднакво и расните и џукелите а не само расните? Те молам објасни ми зашто ич не ми е јасно
Таа љубов кон кучињата е замаскирано помодарство и снобизам, но не оној снобизам кој што го окаректиризира човековиот животен стил туку ванаби снобизам.