nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.505
- Поени од реакции
- 3.353
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.ne0n1nja.deviantart.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja golemina e za tvojava lepotica?Од овде: линк
Koja golemina e za tvojava lepotica?
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдоБул териер, пушти по фејсбук групиве што се за изгубени кучиња. И зошто те интересира колку кошта?
Kuceto najverojatno nekoj si go bara, fer bi bilo da objavite deka e najdenoМене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигариСупер![]()
Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари![]()
Go izgubile ili im izbegalo kuceto?Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари![]()