Кучиња (грижа, општи дискусии)

Член од
16 септември 2012
Мислења
51
Поени од реакции
1
Имам за продажба кученца од расата Shar Pei, стари се 21 ден имам 5 сите женски :D 4 црни и едно кафено. Доколку има некој заинтересиран нека ме контактира.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Koja golemina e za tvojava lepotica?
L земав јас, таман и' беше од старт, без никакви подесувања. Најсигурно ти е да го измериш кучето во обемот на градниот кош. L има опсег од 65-80 cm.

M

Moon Child

Гостин
Овде ќе прашам бидејќи вероватно е најактивна тема.
Која раса е ова куче, и колку кошта ако некој знае?
Дошло кај моите пред врата и 2 дена седи таму, нејќе да си оди.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Бул териер, пушти по фејсбук групиве што се за изгубени кучиња. И зошто те интересира колку кошта?

M

Moon Child

Гостин
Бул териер, пушти по фејсбук групиве што се за изгубени кучиња. И зошто те интересира колку кошта?
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо :pos:
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.

Член од
23 ноември 2016
Мислења
525
Поени од реакции
511
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо :pos:
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Kuceto najverojatno nekoj si go bara, fer bi bilo da objavite deka e najdeno

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Дефинитивно не е улично, според сликава чистокрвен бултериер е ова. Пробајте да ги најдете сопствениците зашто греота е, освен ако некои кретени не го фрлиле на улица, тогаш судбината му е тажна :(

Иначе за грдо или не - ствар на вкус :)

Sent from my A8 using Tapatalk

Член од
23 ноември 2016
Мислења
525
Поени од реакции
511
Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари :icon_lol:
Go izgubile ili im izbegalo kuceto?
Stom pronaogacot gi nasol gazdite,a ne obratno, toj ne ni zasluzuva da go cuva. Se gleda i od nagradata sto ti ja dale.

Kajgana Shop

На врв Bottom