Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Имам за продажба кученца од расата Shar Pei, стари се 21 ден имам 5 сите женски :D 4 црни и едно кафено. Доколку има некој заинтересиран нека ме контактира.

Koja golemina e za tvojava lepotica?

L земав јас, таман и' беше од старт, без никакви подесувања. Најсигурно ти е да го измериш кучето во обемот на градниот кош. L има опсег од 65-80 cm.

Овде ќе прашам бидејќи вероватно е најактивна тема.
Која раса е ова куче, и колку кошта ако некој знае?
Дошло кај моите пред врата и 2 дена седи таму, нејќе да си оди.
15673011_1295814607141940_8104350861750653464_n.jpg

Бул териер, пушти по фејсбук групиве што се за изгубени кучиња. И зошто те интересира колку кошта?
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо :pos:
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.

Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо :pos:
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Kuceto najverojatno nekoj si go bara, fer bi bilo da objavite deka e najdeno

Дефинитивно не е улично, според сликава чистокрвен бултериер е ова. Пробајте да ги најдете сопствениците зашто греота е, освен ако некои кретени не го фрлиле на улица, тогаш судбината му е тажна :(

Иначе за грдо или не - ствар на вкус :)

Sent from my A8 using Tapatalk

Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари :icon_lol:
Go izgubile ili im izbegalo kuceto?
Stom pronaogacot gi nasol gazdite,a ne obratno, toj ne ni zasluzuva da go cuva. Se gleda i od nagradata sto ti ja dale.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom