Koja golemina e za tvojava lepotica?Од овде: линк
L земав јас, таман и' беше од старт, без никакви подесувања. Најсигурно ти е да го измериш кучето во обемот на градниот кош. L има опсег од 65-80 cm.Koja golemina e za tvojava lepotica?
Мене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдоБул териер, пушти по фејсбук групиве што се за изгубени кучиња. И зошто те интересира колку кошта?
Kuceto najverojatno nekoj si go bara, fer bi bilo da objavite deka e najdenoМене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Дефинитивно не е улично, според сликава чистокрвен бултериер е ова. Пробајте да ги најдете сопствениците зашто греота е, освен ако некои кретени не го фрлиле на улица, тогаш судбината му е тажнаМене не, мајка ми ја интересира, јас и викам мислам дека се скапа раса овие кучиња, вика зошто е скапо кога е толку грдо
и јас и реков да стави на фб, сигурно е нечие воа куче, не верувам да има вакви кучиња скитници.
Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигариСупер![]()
Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари![]()
Go izgubile ili im izbegalo kuceto?Морам да споделам уште ова, утешна награда за пронаоѓачот - кутија цигари![]()