Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Моиве од трескање при краи се.:kesa:

mn pati imam smeneto tasta i maus..
ednash se "ispotepavme" so edna drugarka koj da igra i ajt vo nepovrat tastata

Вие само кршете и трскајте, ќе купуваат тато или мама нови.

За трескање има помалку кршливи работи. Пример подот, ѕидот или таванот. Користете ги. (само еднаш ама)

Сум имал кцано по маусот заради асасинс крид. Компјутерот не ми е толку јак за играта да оди перфектно... Па затоа на сред мисија знаеше да закопа, а уште ми е истото, само десниот клик не работи баш добро... :zlo::pop:

лелеее кога играв Dota ми се дигна антивирусов и ми окочи компјутерот... Тастатурата летна одма во ѓубре :D

Еднаш бев напизден нешто од школо.И идам дома и играм PES на компјутерот.Губам 1-0,2-0,3-0 и си викам иди у пичку матер и го удрив куќиштето од земја и куперот ми се откачи:pos2:

Маусот си го сакам највеќе :icon_lol: .. штрака ко луд.. забегава на моменати али и покрај лупањето од ѕид се уште работи :лове1:
Куќиштето е пред распаѓање сиротото.
Сите тастатури се у канта .. моментално на комшијата е кај мене...
многу смирена личност сум и смирено реагирам во скоро сите стуации .. не за друго :icon_lol:

Три тестатури сокршени, дотепани без копчиња оставени од нервоза и два мауси, од кои на едниот му направив пластична операција, така што го откорнав од каде и да можеше. Да и еден пар слушалки ги екнав од земја и ги фрлив преку прозорец зш неможев да слушам убаво на кантерот.. Ама сега сум смирен, и нема крш. :)

Сеа почнав по монитор да мавам некако позгодно ми е :vozbud::vozbud:

dane ima nekoj rezerva kopcinja W,S,D ....kutrite sho boksoi lapnaa ne se svesni ..... a sea pojma nemam kaj se shtraknati ..nekade zad plakar

Кога се нервирам за игри најчесто мавам по маса, по тастатура ретко а по маус ич:)

Кога ќе се изнервирам мавам по маса и тастатура,а по маусот ретко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom