Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
!g0r напиша:
:lol: abe do sea sum iskrsil samo 1 maus, zasto mi se vrtese u krug dodeka igrav kanter... hehe si kupiv nov podobar mx518:bip:
Ја утре идам да зиам ваков маус...иначе клипов е закон еј!

koa igrav NFS U2 prvata tastatura i
koga igrav need for speed mw posle 19 minuti beganje me fate policija i togas vtorata tastatura bukvalno ja frliv nadvor od prozorecot

Saiya Jin напиша:
Ја кога играм ако се изнервивар ја исклучам играта но не кршам мауси и тастатури.Инаку да кршеше до сега по 100тина ќе ги менеше на недела
ti brat igraj dragon ball z budokai 3

Crazy P0Y0L напиша:
ti brat igraj dragon ball z budokai 3
А будокаи на компјутер или на Playstation - зашто барам драгонбал игра долго време а на интернет ги има ептен оние најлупите

Јас ја искршив тастатурава зато шо ми беше заглавено копчево "Ctrl" :lol: и неможев никако да го извадам, така да настрада цела тастатура :)

Абе тоа дете е болно. Никад за било што не би се изнервирал така, а камо ли за игра!:uvo: Значи не кршам компјутерска галантерија (а плус и нема потреба, пошто у сите игри лом праам, па нема шо да се нервирам:pos2:)

Jas nogu se nervirav na Mafia igrata me istade od kontakt.Koj imat nervi neka ja igrat.(ama ja svrtiv)

До сега сум немал таков излив на емоции,така да тастатуриве и глувциве ми се ок сеа за сеа :) :) :)

Ми се случило да ми пропаднат копчиња од многу нервозно мавање по тастатура ама да фатам да ја крѓам да ја трескам од ѕид не

Не бе ја мислам никој не се нервирал као мене бе.Тоа маусот од прозор го фрлив ама па преживеа:zid:.Играва е Tony Hawk's Underground 2.Пробајте ја малце ке видите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom