Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Чекам некоја игра или некој онака поштено да ме накурчи и те викам да ги кршиме

ova so tastaruvi e dobro ima mnogu igri so mozat totalno da te nakurcat ama ja nesum iskrsil nisto imase edna malo kinenje na zicata od mausot pri tepacka so sestrami koj da igra :)

nikogas nikoj nemoze da me iznervira a posebno pa igra taka da naj ubavo smiren sum si ako gubam gubam vo nesto i zdravje nekogas jas ke tepam :)

Acid напиша:
Не брат, јас сум... може да се каже „профи“ за таа игра. Тастатурата не реагираше. Нормално дека не сум луд да кршам здрава тастатура. :wink:
Ej a која верзија? И јас сум ѕвер за вакви игри, до сега никој ме нема тепано освен на нет кога ја играв четворката ако има лаг ми се дешаваше да се слупам у некое дрво Ај некогаш да се најдеме на нет и да се тркаме.

Хардвер-Дел од компјутерот што секогаш страда кога ќе погреши софтверот!!!

BusHav напиша:
Хардвер-Дел од компјутерот што секогаш страда кога ќе погреши софтверот!!!
И тоа некогаш како страда.Како што кажав најголема глупост ми е фрлање на маусот низ прозор

Многу сум кршел....кутрите парички летаат....ама ете....кога интернетот ќе заглави се од земја мавам....најмногу тестатурата и мишот но понекогаш и мониторот го "избоксувам"

Мене интернетов од време на време ми глави но не ме курчи тоа

Mene me nervira koa ke naprai glupost internetov (a jas na b.net igram) kako preeska ama ne krsam niso :):):)

Еј прееска ни полуде интернетов Duffy

Не бре мачката ми го изеде

Вака заради компјутерот не сум кршел ама стари тастатури летале од мостови кога не ми требале:kez: :kez:

Јас на Need4Speed underground ја скршив тастатурата. Мислам не цела али ногарките и ги ебав.
6та патека пред крај, knockout стаза. ја играв некаде 4-5 дена. И едно време прв до претпоследна кривина на последен круг....мавање у тротоар...и маме и ебав на тастатурата такво мавање одозгора...и тие пластичните куренца што ја подигаат на косо да стои отидоа у пас матер.
битно после тоа поминав.

Тоа ти е една тестатура мање или више не праи разлика......
Битни се живците да ги чуваш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom