ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.886
- Поени од реакции
- 18.831
Нешто како Рон.Сестран момакОд се се разбира...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто како Рон.Сестран момакОд се се разбира...
Еве ги дојдоа и веднага со тебе почнаа изгледа не им се погоди спортскаташтама денес, очекувавме капитулација, но некако не даваат да ги администрира Трамп. Ботовиве јудеохристијански изчезнаа![]()

Кажуваш неколку работи во низа, како да се бинарно условени. Но не се.
Плус елементарно непознавање покажуваш.
Подвлеченото го коментирам, по ред:
- Нориега знаеш кој бил? Овој сега еден лик, Зеленски се вика - си слушнал за него?
- Јас сум кажал дека „дедоларизацијата е готов процес“ (завршен процес)? Повели цитирај.
- Кој сојузник Русија во актуелнава деценија го „пуштила низ вода“? Можеш со пример да посочиш? Немој само Мадуро, пошто „сојузник“ е формален статус а Мадуро не е тоа.
Таман работа, еден сојузник Белорусија им остана и уште тој да го пуштат низ вода. Сирија им беше ама не супеаа да ја одбранат.- Кој сојузник Русија во оваа деценија го „пуштила низ вода“? Можеш со пример да посочиш? Немој само Мадуро, пошто „сојузник“ е формален статус а Мадуро не е тоа.
Teбе уште газот те чеша?Чекаше Лорд Бебо да почни да твита, и да прочита што е ново во паралелниот универзум во кои живеат Лордот и неговите поданици....
Да точно е ама не е целосно што значи не екоректно.Таман работа, еден сојузник Белорусија им остана и уште тој да го пуштат низ вода. Сирија им беше ама не супеаа да ја одбранат.
Не умреле ами Исправно е СЕ УБИЕНИ од страна на САДистан!Трамп рече немало жртво, а испадна дека 40 цивили умреле
... не бе зашто да влезе, официјално е Република Кина, треба само да го киднапира претседателот Лаи Чинг-те исто и Путин треба само да го киднапира Зеленски!Сега ништо не ја спречува Кина да влезе во Тајван.

Треба да сме среќни што имаме ваква интелегенција (137) што може да распознае смог од магла на наша страна.Нешто како Рон.

Треба да сме среќни што имаме ваква интелегенција (137) што може да распознае смог од магла на наша страна.
Си гази на секоја тема. Ванлоче за Ронче е Таксист.![]()