Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ве молам господине Рон, експерту за ПВО, да ми најдиш каде тоа јас реков дека доаѓа слобода за венецуелскиот народ?! Мене ми велиш дудлач, а белата палата цела на колена ја имаш поминато...Ој животе скоте....штом го нема дудлачот @Vartolu да се радува и шера видеа за слободата на венецуелскиот народ, работата не иде по план![]()
Зеленски ако е паметен, сега треба да почни да преговара за својата глава, а не за Украина. Како што направи Башар Ал Асад. Него му е отпеана песната во Аљаска, само веројатно уште не сфаќа или го лажат неговите парнтери од ЕУ дека не е така. Со предавањето на Блискиот Исток во рацете на САД и Израел, и Венецуела на САД, се знае судбината на Зеленски а за жал и на Украина. Секој ден пролонгирање на војната сега оди на директна непоправлива штета на Украина, и и е во интерес што е можно побрзо да склучат мир, зошто да не испадне наместо Донбас, да треба да ја дава пола Украина....Трамп најави лов на уште неколку диктатори.Се надевам дека на списокот е и Зеленски!![]()
Ќе ве молам господине Рон, експерту за ПВО, да ми најдиш каде тоа јас реков дека доаѓа слобода за венецуелскиот народ?! Мене ми велиш дудлач, а белата палата цела на колена ја имаш поминато...Ој животе скоте....

Па и тоа ми беше поентата.Зеленски е пуштен низ вода.Ништо не е случајно.И Мадуро и Иран.Трамп и Путин си ги договорија зоните на интерес.Зеленски ако е паметен, сега треба да почни да преговара за својата глава, а не за Украина. Како што направи Башар Ал Асад. Него му е отпеана песната во Аљаска, само веројатно уште не сфаќа или го лажат неговите парнтери од ЕУ дека не е така. Со предавањето на Блискиот Исток во рацете на САД и Израел, и Венецуела на САД, се знае судбината на Зеленски а за жал и на Украина. Секој ден пролонгирање на војната сега оди на директна непоправлива штета на Украина, и и е во интерес што е можно побрзо да склучат мир, зошто да не испадне наместо Донбас, да треба да ја дава пола Украина....
Рон, оди брат со ладна вода измиј си го лицето, и олабај се малку...40 цивили загинати, каде ќе ви оди душата на вас зионистиве![]()
Јас имав пишано тука дека средбата на Доналд со Владимир на Аљаска беше новата Јалта.Па и тоа ми беше поентата.Зеленски е пуштен низ вода.Ништо не е случајно.И Мадуро и Иран.Трамп и Путин си ги договорија зоните на интерес.
Да, благодарим за корекција.Гробот поточно.
Инаку:
Има и детали кои намерно ги испуштив, а тоа е дека има загинати кај претседателското обезбедување, ако погодиш колкумина од каде се ти симнувам капа...
И го испушташ од предвид клучниот елемент а тоа е зеленото светло од Москва!Или трета опција, восјката на Венецуела им го испорачала.
Мислам дека на погрешна страна гледаш.Klan na pedofili i sekta sto od dno na dusa mrzi hristijani i belata rasa generalno gledano, sto ja oslabnuva Evropa sekoj den sve poise i poise radi niza podanicki i usloveni politicari si go vozi svetov kako saka.
Точно Ронче (подоцна се дополниваш) дека се работи за Аргентина, таму на вљаст е луди Милојко и е исто така демократ како тебе, а овие кои видеата ги презентираат како да се од Венецуела не им замерувај и онака не прават разлика помеѓу Австрија и Австалија (во случајов Аргентина и Венецуела) така да немаат лоши мисли туку..никој не се радува во Венецуела од ова што го видов до сега низ видеа. Луѓето делуваат исплашено и се затворени дома претежно, или купуваат залихи.
Точно Ронче (подоцна се дополниваш) дека се работи за Аргентина, таму на вљаст е луди Милојко и е исто така демократ како тебе, а овие кои видеата ги презентираат како да се од Венецуела не им замерувај и онака не прават разлика помеѓу Австрија и Австалија (во случајов Аргентина и Венецуела) така да немаат лоши мисли туку..

Може да пишуваш до утре, Трамп е многу работи, ама педофил не е.Карлсон вика дека не си во право
И заклучокот е: Пре лидер на држава ќе заврши во затвор отколку педофилот од белата куќа?
Во моментов маските паднаа и единствен проблем на Светот е Америка која се шири ко канцероген тумор и Светот е заложник на тој тумор.
Зависи од иницијалниот удар, како што беше случајот вчера, кога целата ПВО на Венецуела беше уништена.Иначе до сите тука што дркаат на зионистички империјализам
Почнал и за НБА да твита бебушот, алал да му е како постига.Чекаше Лорд Бебо да почни да твита, и да прочита што е ново во паралелниот универзум во кои живеат Лордот и неговите поданици....
Сестран момакПочнал и за НБА да твита бебушот, алал да му е како постига.
Од се се разбира...Кажуваш неколку работи во низа, како да се бинарно условени. Но не се.Па зашто американците никогаш не си го жртвуваат интересот и секој нивни партнер/вазал е секогаш безбеден и недопрен. Нели принтерот беше готов, а дедоларизацијата- готов процес.
Или сепак, може да заклучиме дека Русија е или преслаба за такви работи или едноставно си ги пушта низ вода сојузниците. Која и да е од опцииве, не обеќа ништо позитивно за новите евентуални сојузници, какви што требаше да сме ние на пример.