Криминалци и криминални групи во МК

Nego seriozno neznam kolku treba da si glup i tup so ista kapa, ista obleka..sto ja ima, sve isto so gola faca pokraj 500 kameri da ides u sred trgovski centar i spremas operacija za likvidacija.....Ali dobro okej plus niv amerika gi stite...na kraj pak na sloboda kje go pustat..kako sekoj lik(tiktok mafijas) vo makedonija taka i on...

P.S: legendata veli deka mvr uste neznae koj stoe zad ova likvidacija:ROFLMAO:
Kapata e 500 evra

Сега тета ќе ви каже, се збори дека Штекли ја кажал локацијата на Оки во Грција, па платените убијци го средија.
И да, типот носи маска, и 100% не е од Мк, кој будала сред бел ден ќе ризикува да пука во трговски центар кај што има камери и луѓе, притоа знае дека ќе биде бууум вест насекаде. Хе хе

Woww kakvi fraeri vidi gi sto pisuvaat , kondomi edni istroseni. Ako mozes da go pustis videoto odlicno inace ne sumnjam vo Rade deka bi go napravil toa covek so golemo srce e za razlika od kukavicive mali.
Автоматски споено мислење:

Sigurno i Rade bil toj sto snima
A sestra ti dobra e?

Ја слушнав и дека сам се оперирал ама заминал на хирургија бидејќи не можел да ги дофати 2 куршума од грбот пошто многу набилдан :D
Ja slusnav i deka sestra ti pola grcec ja ebele pa i ti si imal simpatii vise prema niv, po avtomatizam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom