Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.393
- Поени од реакции
- 4.990
Dobra e, ojde Rade da go posetiA sestra ti dobra e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobra e, ojde Rade da go posetiA sestra ti dobra e?
Tocno go zemal bateto go kacil vo kola i go odnel vo bolnicaA vistina e deka Rade so drugo vozilo so kursumi vo nego i bez svest go odnel toa deckoto 23 godisen so nego sto bil?
A vistina e deka Rade so drugo vozilo so kursumi vo nego i bez svest go odnel toa deckoto 23 godisen so nego sto bil?
AdoОвој од лево кој е?
Ne vozese samo od skalite go nosese u parking i mu kacile u kola na vraboteniot u peralna u parkingMoжеби го однел дечково на на Клинички, ама сигурно не бил без свест, кај ке возиш онесвестен. Патем, овој Раде е тешка будала, со муда до колена, што вака се шета низ град, а пола Арачиново и Грчец сакаат глава да му скинат... Секоја чест.
Daj videoto postavi da vidime dali ne vozelNe vozese samo od skalite go nosese u parking i mu kacile u kola na vraboteniot u peralna u parking
Dali e za simnuvanje kapa e prasanje. Istiot ima napraveno ubistvo kako maloletnik, stoi zad ubistvoto na Martin a ucesnik e kako I za ova sto vikaat za Halkidiki deka ja dal lokacijata I vo drugi vooruzeni presmetki kako logistika I dojavuvac. Taka da ova sto mu se desi ne e za cudenjeGo ima videoto negdeka? Tipov e za simnuvanje kapa , sekoja cest muda do kolena
Da ne pisuvame ovdeka gluposti se si imalo svoja pricina taka i ova sega, sakam da kazam muda do kolena ima za potegot sto go napravil. Da nemal muda ke si gledal sam da se spasi, ne mesaj babi i zabi.Dali e za simnuvanje kapa e prasanje. Istiot ima napraveno ubistvo kako maloletnik, stoi zad ubistvoto na Martin a ucesnik e kako I za ova sto vikaat za Halkidiki deka ja dal lokacijata I vo drugi vooruzeni presmetki kako logistika I dojavuvac. Taka da ova sto mu se desi ne e za cudenje
албанска интелигенција е то. Што не е јасно?кој будала сред бел ден ќе ризикува да пука во трговски центар кај што има камери и луѓе, притоа знае дека ќе биде бууум вест насекаде. Хе хе
Ne be greska si samo ne me tepale kako mal losite likovi vo maalo zoso sum bil lingur pa da gi mrazam , za razlika od tebe , pa toa me napravilo da znam da bidam realen a tebe toa te napravilo iskompleksiran do koskaAnonymousW1 da kaze kolku pati weekly mu go zima na Shtekli![]()
deckoto sto bil so nego e na slikata vo Intermezzo koga se slikani so clenovi od Aracinovo I Cair
Од Бутел? Го имам гледамо по теретаниаено време го снемаOd Ševalj Muaremi grupata