Иста фаца како Alien: PrometheusЛицето/главата е неразмерно поголема од телото а устата подотворена,можно е да носи некоја фул фејс латекс маска али кога трча на видеото рацете му се доле,ако има таква маска на лице и ако не е залепена добро ке му мрда низ цел сурат и со раце ке проба да ја мести по што не ке може да гледа кај оди.
![]()
![]()
пукањето врз Раде Трајковски Штекли наводно било поради тоа што Штекли го местел Оки што е можно зошто си имаа провоцирање извесно време, инаку најверојатно се мисли на местење одредено дело ова го нагласувам превентивно заради мешање на случајот во Грција со убиството, она што се зборува дека Штекли ги рекетирал Грчец Дуќанџик најверојатно е точно и се мисли на "Списокот од Анб" што е веќе раскажан случај, околу тоа дека и превземал на екипата локали за дилање можеби е точно, чудно е што пукале во блиндирано возило сите знаат дека постојано се вози така, исто веќе се зборува дека Шеваљ плаќа големи суми на инспектори за овие апсења во Македонија и Косово што во принцип е логично, официјално кон што движат случувањата останува на времето битно тек се разгорува приказната.Abe a zsh go pukaat na Stekli im smeta vo biznis ili ?
Бричен доле,бричен горе .... Пропорционално 25 проценти као шо бараат .
Царееееее
Не знам,не изгледа.
Nemoguce vakva diskriminacija da se prave na albanska inteligencija...ne e on, ugleden gradzjanin e on i redovni si placa struja.
Мислам дека е Македонецот @Inconito
nemam jas mercedes od 100.000 eura i bmw motor zaraboteni so pari od koks.Мислам дека е Македонецот @Inconito
немој да лажеш гојдо едно ..... Кажи кој беше тогаш тој седнат у А180 класа мерцесес ,заедно со едно мушко ,само шо тоа мушко беше наведнато и не знам шо правеше ..... Ти беше на возачко седиште со раширени раце и како да даваше сигнали,ко да климаше ...... Одсекогаш си бил прљаф ..... Ние од Инфомакс имаме право да ја знаеме вистината ....nemam jas mercedes
da vakva maska nosese ama od trema padnaa mi brkoite.немој да лажеш гојдо едно ..... Кажи кој беше тогаш тој седнат у А180 класа мерцесес ,заедно со едно мушко ,само шо тоа мушко беше наведнато и не знам шо правеше ..... Ти беше на возачко седиште со раширени раце и како да даваше сигнали,ко да климаше ...... Одсекогаш си бил прљаф ..... Ние од Инфомакс имаме право да ја знаеме вистината ....
Nego seriozno neznam kolku treba da si glup i tup so ista kapa, ista obleka..sto ja ima, sve isto so gola faca pokraj 500 kameri da ides u sred trgovski centar i spremas operacija za likvidacija.....Ali dobro okej plus niv amerika gi stite...na kraj pak na sloboda kje go pustat..kako sekoj lik(tiktok mafijas) vo makedonija taka i on...Procenete a Прегледај го приврзокот 395545
Истата капа, по суратот некако иде дека е тој.Eve ušte edna...Прегледај го приврзокот 395546