Криминалци и криминални групи во МК

Член од
18 јули 2023
Мислења
48
Поени од реакции
58
Nego seriozno neznam kolku treba da si glup i tup so ista kapa, ista obleka..sto ja ima, sve isto so gola faca pokraj 500 kameri da ides u sred trgovski centar i spremas operacija za likvidacija.....Ali dobro okej plus niv amerika gi stite...na kraj pak na sloboda kje go pustat..kako sekoj lik(tiktok mafijas) vo makedonija taka i on...

P.S: legendata veli deka mvr uste neznae koj stoe zad ova likvidacija:ROFLMAO:
Kapata e 500 evra

Член од
25 октомври 2023
Мислења
4
Поени од реакции
1
Сега тета ќе ви каже, се збори дека Штекли ја кажал локацијата на Оки во Грција, па платените убијци го средија.
И да, типот носи маска, и 100% не е од Мк, кој будала сред бел ден ќе ризикува да пука во трговски центар кај што има камери и луѓе, притоа знае дека ќе биде бууум вест насекаде. Хе хе

Член од
22 јули 2023
Мислења
32
Поени од реакции
67
Член од
25 август 2023
Мислења
411
Поени од реакции
744
Woww kakvi fraeri vidi gi sto pisuvaat , kondomi edni istroseni. Ako mozes da go pustis videoto odlicno inace ne sumnjam vo Rade deka bi go napravil toa covek so golemo srce e za razlika od kukavicive mali.
Автоматски споено мислење:

Sigurno i Rade bil toj sto snima
A sestra ti dobra e?

Член од
25 август 2023
Мислења
411
Поени од реакции
744
Ја слушнав и дека сам се оперирал ама заминал на хирургија бидејќи не можел да ги дофати 2 куршума од грбот пошто многу набилдан :D
Ja slusnav i deka sestra ti pola grcec ja ebele pa i ti si imal simpatii vise prema niv, po avtomatizam

Kajgana Shop

На врв Bottom