Креатор

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
ААА! Предобар бенд..
Ги издвојувам....Violent Revolution,People of the lie,Phobia,Some pain will last,Coma of souls,Pandemonium,Golden age,Cry war......

скоро почнав да ги слушам, би ги издвоил People of the Lie, Betrayer, Love Us Or Hate Us, Replicas Of Life, Violent Revolution и мн мн др.

добри се ги имам слушнато али не ми прават голем мерак пошто треш метал ич не слушам туку само хеви метал

Иначе Металика се треш, глеам ги имаш у потпис.

Него германската треш сцена увек се граничела со death елементи. Ептен кул сцена.

Многу ми направија мерак на Таксиратот пред три години, и арно ме потсетивте да ги пуштам!!:vozbud:

е не ми е јасно: си стаил потпис кирк хамет, металика рулс............ и викаш после ја треш метал ич не слушам само хеви, втф?? ептен си контрадикторен момче:toe:

е не ми е јасно: си стаил потпис кирк хамет, металика рулс............ и викаш после ја треш метал ич не слушам само хеви, втф?? ептен си контрадикторен момче:toe:

Abe od kaj znaes ti, moze si slusa Metallica posle 91...?

Society failed to tolerate me
And I have failed to tolerate society.............................violent revolution!!!

KreatoR

Глеам сите отварате теми па да си отворам и ја :) Ај вака... значи искажете си мислење за Креатор... еден од првите треш метал бендови у Германија, од кој што несомнено има земено многу и дет метал сцената! Дури и самите Cannibal Corpse кажуваат дека Креатор им се меѓу омилените бендови од кој добиваат инспирација :) Мене лично ми се омилен бенд :) Иако немаат некој солажи, сега одкако свири Семи во нив сепак им се помелодични. Песните им се исполнети максимално... немаат пуст дел.. тапаните се совршено вклопени со гитарите, а Миле е еден супер вокал кој пишува уште посупер текстови :) Имаа одличен почеток, малце забегаа со Cause for conflict, Renewal, Outcast, но сепак ги обожавам! Имаа и одличен кам бек со Violent Revolution, Enemy of God, Chordes of chaos :) Не треба да ги заборавиме ни старите албуми Endless pain, Pleasure to kill, Terrible Certainity, Coma of Souls, Extreme Agressions... а и лајв изданието кое е едно од најдобрите лајв метал изданија: Live Kreation. Па изволте, кажете си што мислите :)

Томи знаш дека ги обожавам креатор и дека најомилен треш метал бенд ми се и то

Kreator super se ne znam sto da kazam super se mnogu se super epten se super he he...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom