Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

е не ми е јасно: си стаил потпис кирк хамет, металика рулс............ и викаш после ја треш метал ич не слушам само хеви, втф?? ептен си контрадикторен момче![]()
posle kreator bi gi stavil na vtoro mesto sodom kako najdobar bend od germanija
Ај вака... значи искажете си мислење за Креатор... еден од првите треш метал бендови у Германија, од кој што несомнено има земено многу и дет метал сцената! Дури и самите Cannibal Corpse кажуваат дека Креатор им се меѓу омилените бендови од кој добиваат инспирација
Мене лично ми се омилен бенд
Иако немаат некој солажи, сега одкако свири Семи во нив сепак им се помелодични. Песните им се исполнети максимално... немаат пуст дел.. тапаните се совршено вклопени со гитарите, а Миле е еден супер вокал кој пишува уште посупер текстови
Имаа одличен почеток, малце забегаа со Cause for conflict, Renewal, Outcast, но сепак ги обожавам! Имаа и одличен кам бек со Violent Revolution, Enemy of God, Chordes of chaos
Не треба да ги заборавиме ни старите албуми Endless pain, Pleasure to kill, Terrible Certainity, Coma of Souls, Extreme Agressions... а и лајв изданието кое е едно од најдобрите лајв метал изданија: Live Kreation. Па изволте, кажете си што мислите