Крава убила куче со прдеж

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Локација
Охрид
Веб-сајт
kladilnica.forumup.com
krava-mala.gif
КРАВА УБИЛА КУЧЕ СО ПРДЕЖ

Е ова е вест на неделата. Доаѓа од Хрватска и се наоѓа на насловната страна на весникот 24 часа. “Во дворот на Манда Чакич во Долни Мачковец покрај Мотичина се случи незапамтена трагедија. Кравата Јагода која имала големи проблеми со варењето на храната, во еден момент испуштила поголема количина на плин т.е. прдеж. Од силината на ударот, но и од труење со гас на место загинал песот Црни кој бил омилен во Мачковец и државен првак во својата класа.

Сопственикот Чакич од жал се уште не може да си дојде на себе“. zevzek.com.mk

:pos2: :pos2: :pos2:

Биолошко оружје, страшна работа :pos:.

Што јадела кравава бре?Мртви мачки во фаза на распаѓање,зачинети со малце рендани жабји нозе...
Греотка кучево...само ако и отидам ја на кравата...не знае таа јас што јадам.:hehe:

Еден другар има да се посере од смеење на ова. :)

Немам зборови...Све се мрднало,све е пореметено и секој ден се полуди и полуди работи се случуваат.:pos:
Инаку жал ми е за кучето.

Што јадела кравава бре?Мртви мачки во фаза на распаѓање,зачинети со малце рендани жабји нозе...
Греотка кучево...само ако и отидам ја на кравата...не знае таа јас што јадам.:hehe:

Дали за кравата дали за тебе да се смеам?:baeh:

Леле то имаТ срцев удар имано, не е до мирисот:hehe:

:wtf: Греота кучево, али тоа е, суров е животот. Да умреш од прдеж од крава е стварно.. жално

:grim::zver::zver::pos2:

јаоооо Црни го изел подебелиот крај му се укакала ваздушно кравава! :pos::pos::pos::pos:

Ова е поука. Подалеку од задниците на кравите!!! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom