Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се борам за Бајт, али тешко да го земам.

Иначе 4та победа сезонава.:vozbud:

Победа над Спејстим со 27 разлика. Станислав Ситкин по трет пат МВП со 20 коша, 6 офанзивни, и 8 дефанзивни скока, и 5 асистенции.

Сеа следната со Пелистер Битола, ќе биде тешка али мислам дека можам да го победам.

Едит: Ништо од Бајт, имав само 2.590.000. Крај сеа, останува Ајсшутер во игра со тој таму да му ебам ......

Победив и јас 44 разлика и готово веќе не понудувам за Бајт нека го земат другиве :)

Пууу ништо. Кирца ти отиде супер играч за бадијала пари. Да имав ќе додавав до 4 милиони.

Многу добри оценки има, особено за шут од 2.

Бајт, засекогаш ќе те сакам.:back:

:pos:

Едит: Овие уште се тепат.:pos:

Готово го зедоа инаку Кирца напраил добар бизнис го земал 2.222.000 така нешто а го продае поскапо 300.000-400.000 у ќар е браво :vozbud::pos2:

Ај у курац ништо ќе најдам нешто старо за ефтини пари до 27 години.

Инаку денес ПОБЕЕДАААААА над аба.Очекував пораз.66-60.
Радуловч 32 скока.Е тоа ти е ѕверка.

moze li nekoj da mi kaze kako da se zaclenam na igrata aj pls pozzz

Значи сосема очекувано изгубив од Вујадиновиќ,99-38 со јаките играв само првата четвртина и ја изгубив само 3 разлика,сега овие утакмици што знам дека ќе ги изгубам ги пуштам тие што често ја грејат клупата!Среќа никој не ми се повреди,следните 3 кола играм 2 со Охрид и пак со Вујадиновиќ значи уште 3 порази,до тогаш не се замарам се со слабите ќе си играм додека не се повредат па за натака ќе видиме.
Иначе Кирца честито за денешната победа БРАВО.
Многу малце си го продал тој играчот ама што да правиш.

Иначе заборавив да се пофалам, денес имав дури 62.1 % за шут од 2. Прв пат да имам толку многу, просекот ми е 50 %. А плус тоа не ни очекував победа со толку голема разлика во гости кај спејстим. Типот има многу добри играчи, али не е активен, нема влезено месец дена и затоа го победив не му се наместени добро јаките играчи.

Сеа збирам пари за некој добар играч на позиција крило или центар, ама ми треба и добар скил за 3, оти немам добар тројкаш во тимот. Денес само 2 тројки од 8 обиди. Али нема веза, добро играм во рекетот. Станчо денеска не беше расположен, само 14 скока вкупно, иначе знае да се разбаци и над 25.:)

Иначе Кирца ќе пишував за Радулович, ЅВЕР Е НЕВИДЕН. - Многу добар скокач, денес гледам над 30 скока вкупно, а плус тоа и прилично млад е, има уште 2-3 сезони квалитетни од него да очекуваш.

И дај кажете што планирате за купот, ќе се борете или ќе се откажувате на првото коло. Јас гледам играм со еден бот од 4та лига, па решив да му играм со 2ра постава, сакам малце да ги одморам играчите пред двата тешки натпревари со Пелистер, а и од многу големо значење ми се за опстанок во лигата.

Јас секако ќе имам опстанок во лигава што ми беше задача оваа сезона така да ќе играм во купот ќе земам нешто пари од влезници и така.

Иначе заборавив да се пофалам, денес имав дури 62.1 % за шут од 2..

Гледај тука бе за тројки :
Со Бршјак Three Point:12/18 (66.7)%

,
Јас секако ќе имам опстанок во лигава што ми беше задача оваа сезона така да ќе играм во купот ќе земам нешто пари од влезници и така.

Гледај тука бе за тројки :
Со Бршјак Three Point:12/18 (66.7)%

Ехх, ама шо скил ти има играчот за 3? - А плус тоа јас не форсирам тројки, ги оставам нормално да шутират, а и натпреварите ми се ризични да ставам играч да шутира тројки, незнам како ќе ми се одрази. - Може да му тргне на лошо шутот, и сме ја ебале Калина со 30 изгубени топки.

А така кога ќе си имаш тројкаш во тимот што е способен да даде 7-8 тројки на утакмица, подобро се дише.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom