Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јак трансфер:tv:
Тие боље отпуштај ги,барем нема да плаќаш:pos2:

Не му плаќаш.Е вака 9000 по 9000 да собирав од секој играч милијардер ќе бев.
Ама изгледа не виде, у минус сум со трансферот, му платив 9.000 и му дадов играч. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ама изгледа не виде, у минус сум со трансферот, му платив 9.000 и му дадов играч. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Даде видов ејј и мене ми се десило 1 да ги шитнам и ми одат 9999.Па кај идат тие.За тоа ти викам да ги собирав тие пари од сите менаџери по 9000 по 8000 ќе бев милијардер.

Vac si kupil igrac za 3 500 000 go prodavas 3 300 000 sleden pat glej da bides u plus:smir:

За тој стариот збориш?
Па што да му правам кога не ми треба само голема плата ми јаде!

18:3, одличен почеток

Еве и 18:6, 6-те поени ги даде Molyneux од 2 тројки. :)

Едит: :pos: :pos: На полувреме само 29:17, втората четвртина заврши само 7:5 за мене. :)
Овие не ми дадоа се уште поени од шут за два, 0:10 имаат. :)

Каков шок за Бршјак го утепав со тројки 12/18 ако неможев под кошевите од Матјан Томич 2.25 мислам дека е висок го утепав со тројки нека рипа таму полека ја учам подобро тактикава :) а за 2 поена еве го мојот 9/35:nesvest:
Важно победа си е победа 6 разлика за мене :)

Јас водев 109-36 на 2 минути пред крај,и еден негов играч направи 5 лични,немаше играчи и судиите ја прекинаа утакмицата и ќе ја добијам со 20:0.
2-ра победа за мене.

Ај честито на сите што победија и ја тепав, 87:43 на крај, Примо најдобар повторно.. 23 поени и 28 скокови изгледа.. и 7-8 асистенции.
Ќе скокнам едно место погоре, сега на 9-тото, 5 победи во последните 6 утакмици, задоволен сум. Ама далеку е уште опстанокот..

Погледнете резултат од натпреварот Македонија-Скопје Селтикс, да се знае кој е газда у фамилија.малиотуштелеб има да јадеЧ)))))))

Погледнете резултат од натпреварот Македонија-Скопје Селтикс, да се знае кој е газда у фамилија.малиотуштелеб има да јадеЧ)))))))

Да не беше радулович ќе беше 50+.
МОИВЕ СЕ ДРВА НЕВИДЕНИ ШУТОТ МИ БЕШЕ 11-45.
Ајде народе бајт го стаив од 0 оти за сегде само за суперлига не е.Заинтересираните некда нудат.

Да не беше радулович ќе беше 50+.
МОИВЕ СЕ ДРВА НЕВИДЕНИ ШУТОТ МИ БЕШЕ 11-45.
Ајде народе бајт го стаив од 0 оти за сегде само за суперлига не е.Заинтересираните некда нудат.

Јас ставив 500.000 малку е ама ботовиве да не се мачат да понудуваат гледам 20.000 стаиле, инаку не ми треба оти бајги плата зима 100.000 ќе ми намали од заработката од недела зимам по 500.000 одприлика чисти пари оти неам играчи што се ептен јаки што зимаат пари ама солиден сум за во лигава средината ја држам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom