Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сум тепал во купот со Апостолски 32 разлика ама ич не сум задоволен од новиов играч даде само очајни 2 поени а играше 2/4 :kesa: и тоа погоди 2 од слободни фрлања а за 2 поени имаше 0-4 а оценкиве за 2 поена му е закон 13+ зошто така врска немам .. :(

Јас играв меко и во одбрана и во напад, а плус тоа и јаките играчи не ги играв со намера да изгубам за да не ме тепа заморот, али како за инает сум победил 3 разлика против ботот.

Сеа следната мора да направам некако да ја изгубам.

Јас сум тепал 90-3 со некој чкљ тим, ама не сум видел дека денес се игра купот и сеа сите играчите ми имаат по 12% замор:uvo:

Габер Кузе Ваташа 2.2 дивизија
:pos2:
Човек звер,видете што слика ставил...

toa i sakav da prasam tamu kaj so pise da kupam nemozam celoto da go popolnam,neso ne mi e jasno,pomos

Кога ќе влезеш од лево имаш кај корисник-ЦБ Новац пишува,таму ќе си видиш кој пакет го сакаш и можеш преку moneybookers или pay pal тоа ти е преку картичка исто како и секоја нарачка преку интернет,ваљда ќе се снајдеш

30 поени пораз од Мзт-Скопје бивши Чернобил. 86:56. ОК, можело и подобро. :wink:

Победа над Тетово 77-63.Радулович 31 скок.Во две утакмици 63 скока.ЅВЕР!Па како да го шиткам бе.Следно да го тепам во гости барем 10 разлика или Ред Девил да изгуби барем 35 разлика и пред него сум.

Иначе после денешното коло е полусезоната...
Ај вака да биде и после последното коло. :wink:

Значи како ми фали бводот од изгубената службена утакмица со Куманово.Ќе бевме изедначени со Ред Девил.Следниве две ако ги победам на коњ сум.

Јас изгубив на гости со Охрид околу 25 разлика,супер поминав,водев на почеток ама и така ги одмарав тие појаките играчи,со оглед дека играв со послабите е одличен резултат.

Уфф, јас мислев тешко ќе биде со Пелистер, али ипак најдов соодветна тактика.

Победа со 30 разлика, конечен резултат 74-44. Прекрасно одиграно во одбрана, солидно во рекет, и процентот за 2 просек 50,8 %. МВП 4 пати под ред Станислав Ситкин со над 15 скока.
Сеа следната утакмица ја играм на гости кај Пелистер, ќе биде малце потешко од денешната, али ипак очекувам победа од 10 разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom