Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ставив 500.000 малку е ама ботовиве да не се мачат да понудуваат гледам 20.000 стаиле, инаку не ми треба оти бајги плата зима 100.000 ќе ми намали од заработката од недела зимам по 500.000 одприлика чисти пари оти неам играчи што се ептен јаки што зимаат пари ама солиден сум за во лигава средината ја држам.

Фала инаку како ми светнаа очите кога видов 502000.Сакам до 5 милиони да иде и повише.

Примо 48 рејтинг, до сега најдобра утакмица за него. :)
А пред крајот и Едишар даде тројка нешто подалеку од пола терен погоди... :zver:

Па иди у утакмици и стисни да видиш,имаш детаљи утакмице и најдесно има,некои имаат и минуси.

И јас победив со 9 разлика. Бурна утакмица, губев и со 18 разлика, али во второ полувреме имав серија 20-0. Се знае Станислав повторно МВП со 16 коша, и над 20 скока.

Конечен резултат 68-59 !

Знај некој отприлика шо пари би вредел овај играч:

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Decent Notoriety Suggested Positions: Power Forward
Form: 7 Age: 22
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 203
Weight: 107 Skills Index: 29.705
Salary: 48.653 Defence: 11
Free Throws: 11 Two Point: 10
Three Point: 6 Dribbling: 2
Passing: 4 Speed: 2
Footwork: 5 Rebounds: 6
Experience: 5

Хах, 6-ти завршивме на крај, ама тоа ни е... Последната со Русија само 12 разлика изгубивме, а со тоа им помогнавме на Чешка да се пласира понатаму заради подобрата кош-разлика, нивниот селектор цела недела ми праќаше пораки да направам добра тактика и да им помогнам. :pos2:

Ред Девил,прогласен е за херој во Чешка!!!
Хехе
Иначе јас утре играм со Вујадиновиќ нормално победата не би требала да дојде во знак прашање.

:pos2::pos2::pos2:
Ма криво ми е сеа за Русија, ама нивниов селектор не ме молеше, ќе ги пуштев иначе. :pos2:

Утре играм со Најјаки ваљда, тешка утакмица...

Знај некој отприлика шо пари би вредел овај играч:

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Decent Notoriety Suggested Positions: Power Forward
Form: 7 Age: 22
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 203
Weight: 107 Skills Index: 29.705
Salary: 48.653 Defence: 11
Free Throws: 11 Two Point: 10
Three Point: 6 Dribbling: 2
Passing: 4 Speed: 2
Footwork: 5 Rebounds: 6
Experience: 5
3-5 милиони.
Дај бе нудете за Бајт шо му фали барем накачувајте цена.

Е арно оти на wait for offer ми е ставен, а еден ми праќа понуда од 500.000 (му ја одбив)

btw, Кирца пратив јас понуда кај тебе 1.850.000

Е арно оти на wait for offer ми е ставен, а еден ми праќа понуда од 500.000 (му ја одбив)

btw, Кирца пратив јас понуда кај тебе 1.850.000

Фала.Ја понудив колклу што и имав.

За Бајт дадов 1.910.000 така нешто ако имам среќа да го земам и тоа би било готово за оваа сезона иако тешко дека ќе го земам.

За Бајт дадов 1.910.000 така нешто ако имам среќа да го земам и тоа би било готово за оваа сезона иако тешко дека ќе го земам.
Фала.
Дај боже да немаш среќа.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom