Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас играв со-КК Гоко Јунајтед и ја добив борбата за второто место!
Утакмицата заврши 75-71 за мене, МВП на натпреварот беше Julien Van de Berger, со 10 поена, 3 оф. , 15 деф. скока, 7 асис. и 1 блок.
Исто така добар беше и новиот играч, тој стариот:), со 22 поена 4 деф. скока и 1 асистенција...
Се надевам дека добрата форма ќе ми продолжи и дека во следните четири утакмици ќе ги победам 2 пати KK Katastrofa и еднаш КК Гоко Јунајтед...
Честитки за сите што победија:helou:

Земав нов играч и толку веќе не купувам до крајот на сезоната добар е посебно во една оценка што ми требаше наредна утакмица ќе добиете како поминал :)
Simon Schaap
PG,SG
Skills Index:27.882

здраво како да купам ЦБ пари,на играва,објаснение барам,малку е замотано глеам таму.поззззз инаку го продавам воа дете,требаше да го чувам ама грешка........

Име Тима: KK Tikvesh Canis aureus
Слава: Непознат Играч
Препоручене Позиције: Плејмејкер
Бек Шутер

Форма: 5
Старост: 16 Умор:
Висина: 179 Тежина: 86
Индекс Вештина: 14.228 Плата: 23.553 (+10% FPF)
Одбрана: 4 Слободна Бацања: 5
Два Поена: 5 Три Поена: 5
Дриблинг: 6 Додавање: 7
Брзина: 5 Позиционирање: 8
Скокови: 5 Искуство: 0

Иначе заборавив да се пофалам, денес имав дури 62.1 % за шут од 2. Прв пат да имам толку многу, просекот ми е 50 %. А плус тоа не ни очекував победа со толку голема разлика во гости кај спејстим. Типот има многу добри играчи, али не е активен, нема влезено месец дена и затоа го победив не му се наместени добро јаките играчи.

Иначе Кирца ќе пишував за Радулович, ЅВЕР Е НЕВИДЕН. - Многу добар скокач, денес гледам над 30 скока вкупно, а плус тоа и прилично млад е, има уште 2-3 сезони квалитетни од него да очекуваш.

Не ипак на крај го шиткам.Ми треба некој што ќе игра по 3 четвртини вака има големи шасни да се повреди 27 ќе е.

,

А така кога ќе си имаш тројкаш во тимот што е способен да даде 7-8 тројки на утакмица, подобро се дише.:)

Како мене.Ја само еден го пуштам да шутира и дава пола од шутевите а утнатото оди во рацете на Радулович.

здраво како да купам ЦБ пари,на играва,објаснение барам,малку е замотано глеам таму.поззззз инаку го продавам воа дете,требаше да го чувам ама грешка........

Име Тима: KK Tikvesh Canis aureus
Слава: Непознат Играч
Препоручене Позиције: Плејмејкер
Бек Шутер

Форма: 5
Старост: 16 Умор:
Висина: 179 Тежина: 86
Индекс Вештина: 14.228 Плата: 23.553 (+10% FPF)
Одбрана: 4 Слободна Бацања: 5
Два Поена: 5 Три Поена: 5
Дриблинг: 6 Додавање: 7
Брзина: 5 Позиционирање: 8
Скокови: 5 Искуство: 0

Добро си направил што го продаваш оти веќе е 16 години до година 17 и по малку пари би вредел а вака појаките тимови ќе ти го земат и ќе имаат повеќе време да го тренираат а верувам дека ти и немаш тренер.
Инаку мојот тим е Macedonian Warriors и во иста лига сме дај суреди го малце тимов премногу играчи имаш остај си 4-5 PG,SG најдобрите PF,SF 4-5 и 3 центари и ништо фазла имаш 20 играчи и незнам воопшто дали тренираат така бидејки се многу.
И отпушти ги вие (fire) на тоа копчето тешко дека некој ќе ти ги земе само пари влечат од кајтебе ем ќе собереш вака тој Ванчо Јовановски ако ти го купи некој ја одма ти давам тебе 2.000.000 нема шанси и гледам повеќето ти се над 2.00 добро бе ти само PF,SG и C имаш некако слабо PG и SG.

ДА слабо иам играчи на кец и двојка,инаку тој јованноски го влечам од млади,знам дека нема да се продаде и ке го отпушта,само да пробам еднаш,инаку ке отпучтам до 15 да допрам и ако допрам и за некоа пара за тренер,ако се даде ТАЛЕВСКИ ЗА некое милионче

ДА слабо иам играчи на кец и двојка,инаку тој јованноски го влечам од млади,знам дека нема да се продаде и ке го отпушта,само да пробам еднаш,инаку ке отпучтам до 15 да допрам и ако допрам и за некоа пара за тренер,ако се даде ТАЛЕВСКИ ЗА некое милионче

Подобро тој отпушти го само пари ти зима и да качи скил ќе треба многу време а дотогаш ти за плата 5 дупло ќе дадеш за него отпушти некои играчи собери пари купи си по солидни играчи и не ти треба тренер првен склопи подобар тим после тоа не брзајте толку.

Па тоа е и финтата на играта. Добар скокач, добар шутер, и на коњот си.:)

Шутер ми фали а Радулович планрам да го заменам со некој каков него само да најдам поефтин.Под 20 милиони не иде а ако не се шитне си останува.

Кирца, не знам зошто ги потценуваш постарите играчи, па тој Радулович има да тера до 30-1 без да се повреди!

Кирца, не знам зошто ги потценуваш постарите играчи, па тој Радулович има да тера до 30-1 без да се повреди!

Па не знам баш.Некако од искуство од прошлите играчи ти зборам ја.Ипак ќе е боље да зеам помлад играч и подобар од него.

За повреди треба да имаш и среќа,пример јас од 3-4 утакмици ако ставам некој постар да игра 3 четрвртини 100% ќе ми се повреди,а гледам тој на Крволочни Тигрови 31 година ако не е и повеќе цела сезона го игра по 30-40 минути и ич не му се повредува:toe:

Sylvestre Segura (1787409)

Име Тима: PEC Basket Kwidzyn Слава: Једва познат Препоручене Позиције: Бек Шутер
Плејмејкер
Форма: 2 Старост: 20
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 187
Тежина: 84 Индекс Вештина: 47.070
Плата: 56.662 (+10% FPF) Одбрана: 7
Слободна Бацања: 5 Два Поена: 4
Три Поена: 4 Дриблинг: 10
Додавање: 4 Брзина: 15
Позиционирање: 7 Скокови: 6
Искуство: 2

Моето ново засилување.Го земав за 3.050.000.Што ќе кажете за овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom