Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро де ние немаме толку јаки тимови за да играме со нив :)

Абе не се трошат или повредуваат играчите? И ја да пробам, да видам колку ќе го јадам.

Незнам тоа
Ајде бе не е можно воа на колку трансфери воа Романциве се ми земаа :tapp:

Teшко се доаѓа до добри играчи, не се нервирајте само. : )

Утре е второ коло, очекувам солиден пораз и 1 бод. : ) : )

Teшко се доаѓа до добри играчи, не се нервирајте само. : )

Утре е второ коло, очекувам солиден пораз и 1 бод. : ) : )
jas utre odam na golema pobeda
protiv strumica dc
toa e slicen tim kako mzt skopje koj sto me pobedi 20-0 bidejki nemav igraci na toj natprevar mi se povredija 5 dusi
ali sega imam na raspolaganje cel tim osven tie 4 povredeni
pa zaradi toa ocekuvam golem triumf
so sreka na site utre
pozz

Ја денеска играм со Бршјак Војвода,Бршјак има многу подобри играчи ама не му се давам го појачав тимот тренер,медикал купив 1 играч тактики,тренинзи праев и сега одиме на победа :)

На крај на сезона од дивизија 1.2 ако се квалификувам (прво или второ место), ќе одам во 1.1 или во прва лига?

edit: IceshooteR машала, чим и за тренер имаш ќеш...бр, бр.

И еве, загубив, како што очекував, катастрофална партија на моите, шутот мизерија, на почетокот добро почнав, после полека Чернобил се одлепуваше, на крај 79:55.

Еве јас да се пофалам,ги победив на гости голем град со 45-72.Солидно и доволно за прво место,и сега во сабота играм со еден од најголемите конкуренти wild cats capitals дома и секако очекувам победа,е и да се пофалам си купив играч со 26000 индекс и не го играв оваа утакмица.Честито на тие што победија.

Абе ајде цело време бевне блиску највеке 3-4 разлика и на крајот тешки грешки за мојот тим и изгубиф :(

Каква победа против ЛА Лејкерс. Победа во продолжение со 7 разлика, против тим кој има играчи со над 100 000 индекс. Е нема што денес сум најголем фраер у маало. Е сега малце ми се зголемија амбициите за првенството. Колку само ќе изгубам у сабота од Куманово. Ќе ме здроби.:tapp:

Каква победа против ЛА Лејкерс. Победа во продолжение со 7 разлика, против тим кој има играчи со над 100 000 индекс. Е нема што денес сум најголем фраер у маало. Е сега малце ми се зголемија амбициите за првенството. Колку само ќе изгубам у сабота од Куманово. Ќе ме здроби.:tapp:

Браво Правниче имаш шанси чим и овие си ги тепал не се давај :helou:

Го победив на КК Мзт Скопје во гости со 5 разлика. Сега сум на 9 место на табелата.

jas go tepav 2008-05-13 14:30
Liga Strumica DC 58 Review k.k.tikves 86
zadovolen sum od igrata na moite igraci ali moze i podobro
mnogu sum sreken sto ne mi se povredi ni eden igrac:)
cestitki za site sto pobedija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom