Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И покрај тоа што тимот има terrible chemistry, (со иклучок на 3та четвртина 24-9) ги доминирав Црвена Фурија - Кочани, во 1.2 дивизија. Наредната 100% ја губам на домашен од КК Работнички Фершпед, кој прво коло тепаше со импозантни 82-46.

Како се одмараат играчите? Знам дека можам со medical staff, ама неам пари (€ -1.595.301). Дали сами си се одмараат они?

Сами се одмараат, секој ден симнуваат по неколку проценти од уморот. : )

2008-05-13 14:30
Brsjak Vojvoda vs KK Велес

Дај кажете добар ли е вој бршјак ?

Abe so ima veza dali davat po 1 ili 2 boda.Na kraj pak isto izleguva.Ako saka za pobeda neka davat 10 za poraz 5 pak e isto.
Neka ne igraat poveke od 20, max 30 minuti na utakmica i odmoreni ke se

Абе јаки ли се овие Brsjak Vojvoda ?

Иначе сум во трка за 2 нови засилувања во тимов бидејки имам нешто пари одфазла :)

2008-05-14 17:43 Matjan Tomić Biejo BT 83.0310 2.000.000 KK Beobanka

Ја 2.000.000 неам толку пари во тимов а Беобанка за 1 играч брао

Абе јаки ли се овие Brsjak Vojvoda ?

Иначе сум во трка за 3 нови засилувања во тимов бидејки имам нешто пари одфазла :)
па види дали се јаки оди на нивниот тим и види му ги играчите

luge sto e toa do igracot ima casovnik i ko ne otides na nego so gluvceto pise waiting for offers jas ponudiv na 5 dusi po 200000 indeks ali onaka od zaebancijja po 1000 dolari

Тоа е ново во Чаразај. Ме мрзи да ти објаснувам иди на главна страна на Чаразај се ти е објаснето.Аман потруди се малце да укапираш .
Иначе конечно си купив центар.50000 индекс за 5 500 000 евра. Готово отидоа парите.

Еј, не сфаќам, на секој играч можам да му понудам, а газдата на прифати/одбие? Пошто не гледам таква опција, кај мене се е исто.

Вчера од Euro 19 AllStars изгубиф 125-05 хаха

Хах, ја више не играм со тие ол старс, онаа сезона еднаш уклучив, ме водеа 130:0 и не памтам колку заврши.

Јаки се олстарс али не играв со прва си ги чував за со Војводи иначе ке им земев уште најмалку 15 поени со 1 постава

Тогаш не се трошат играчите ја мислам, играш само да видиш до кај си со тимот. : )

Aj da se " pofalam".Izgubiv od u19 All-stars 85 razlika. hahah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom