Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
ali nemoj bas so vtora staj nekoj pojak
da ne se liznes pa posle da me pcues:kesa:

Don't worry.

Типот нема појак играч од 11.000 индекс, така да со двајца првотимци и другите од втора постава и мислам дека ќе е доволно.:smir:

Don't worry.

Типот нема појак играч од 11.000 индекс, така да со двајца првотимци и другите од втора постава и мислам дека ќе е доволно.:smir:
abe brat ti samo na forumov li dremes ili i slusas balkanska ebanka:kesa: :kesa:
jas slednata utakmica ja igra so kk rusel ali toa ke bide vistinska borba
ti drugata so koj ja igras slednata

abe brat ti samo na forumov li dremes ili i slusas balkanska ebanka:kesa: :kesa:
jas slednata utakmica ja igra so kk rusel ali toa ke bide vistinska borba
ti drugata so koj ja igras slednata

Не бе брат, цела недела немав компјутер и сега сум жеден за да прелистам низ интернет што има.
Иначе следната ја играм јас со КК Русел па мислам дека ќе биде тешка борба има добри играчи.

Аааа не те разбрав убаво, јас мислев ме прашуваш за колото другиот вторник. Иначе следното коло играм со Струмица ДЦ, па потоа играм со КК Русел.

Бај д веј кое коло играм со тебе ?

Аааа не те разбрав убаво, јас мислев ме прашуваш за колото другиот вторник. Иначе следното коло играм со Струмица ДЦ, па потоа играм со КК Русел.

Бај д веј кое коло играм со тебе ?
abe jas malce se:drk:
pola saat pravevme muabet za strumica dc:nesvest:
pa za eden mesec bi trebalo da odigrame kaj mene do 24-ti te nema tebe pa mozno e da odigrame i pred juni
btw aj jas zaminav da "spijam" ts da gledam nba na mtv1
pozz

Сега го гледав распоредот, играме 10 коло на твој терен на 10 јуни.

Ја наредна со Партизан на Била Бонг. Ќе има голема борба.

Jас следно коло играм со Кајк Македонија:helou:

Јас со вајлд катс кепиталс, и секако победа.

Абе има улави на Чаразај за еден играч слаб KK Krivogastani mi dal 1.000.000 :cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom