Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
јас допрев до -1400000 али 5 првотимци ми се повредија и сеа земав 2 играчи и имам понудено за уште 3

Ауу, ова е опасно, ако потрошиш уште 600 000 евра, ојде тимот, изгледа така е.

Ја сум си 199.000 евра у плус. :pipi:

Ако отидеш повеќе од 2 милиона у минус не ти го земаат тимот туку ти го продаваат најдобриот играч со почетна цена 0. А инаку за да не ви се повредуваат играчите ангажирајте медицински персонал( околу 50000 се плаќа мислам неделно) и штедете ги играчите и играјте што помалце пријателски. И немојте да бидете вие новајлиите преамбициозни, една сезона ќе ви пројде само за учење тек после можете да мислите за влез у повисок ранг. само трпение и без разочарувања.
јас инаку изгубив околу 50 разлика од Вујадинович, а наредна сабота играм со Куманово. После тоа ќе пркнам валда.
Честитки до сите што тепаа.

Ау, Правниче, наредна со Куманово, прва со Вујадиновиќ, полошо не може да биде. Тоа ти е.

Јас сум 3 или 4 место али 7-8 тима имаме по 2 бода

Хаха, па половина од тимовите мора да имаат 2 бода, затоа што половина од тимовите победиле, половина не.
Така да 15 тима имаат 2 бода, 15 по 1 бод.

Хаха, па половина од тимовите мора да имаат 2 бода, затоа што половина од тимовите победиле, половина не.
Така да 15 тима имаат 2 бода, 15 по 1 бод.

Кај нас тиквеш има 0 бодови затоа што изгуби 20 -0.

Кај нас тиквеш има 0 бодови затоа што изгуби 20 -0.
:)
тоа ти е
немав играчи веќе
4 играчи беа испратени во развојна лига 1 беше повреден и 3 се повредија во текот на утакмицата па види ти сеа дали имам среќа:tapp:

Никој не ми го купува играчов а ми требаат пари ај белким од друга држава некој ке даде понуда

Idiot sum ne sum napravil taktika i izgubiv od Spaceteam... mamata !

Aj drugata belkim ke tepam.

Izvinete za fontot, ama glup e kompjuterot nemam mk font.

Еј, како може така? Ако изгубиш добиваш еден бод, ако победиш уште еден! Фактички, секое коло се добива барем 1 бод, а може и 2 во случај на победа.
Не ми е јасно ова како може да е така...

Na računu: € 1.671.898 Еве колку пари иам
Стварно и ја се прашувам ич не е фер напраено губиш а ти дава 1 поен а за тој што тепа 2 мислам дека треба барем 2 поени разлика на пример за победа - 3 а за пораз више чим даваат нека биде 1

btw: И воа ли го имало
04:46 : Emil Markoski dodaje otvorenom igracu
04:38 : Goce Sumolikoski prolazi odbranu i pogada kos (52 - 39)
04:38 : Ovo je potez za naslovne strane!

Idiot sum ne sum napravil taktika i izgubiv od Spaceteam... mamata !

Aj drugata belkim ke tepam.

Izvinete za fontot, ama glup e kompjuterot nemam mk font.

Што не си напраиш стална тактика.Уствари тоа е опцијата на утакмици.Таму праиш тактика и во случај да забораш да напраиш ти играш со таа што си напраил тука.Јас имам направено така ама секоја утакмица си правам нова тактика.

Да, у тактика си местиш стална тактика и после таа ти е за секоја утакмица, а и ја местам за секој меч посебно, затоа што сега нов играч купив, а и на друг начин ги местам играчите, па ја сам си местам тактика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom