Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
20:1 значи си ја изгубил, абе зашто не си ставил играчи на клупа? Ја во секој меч идам со максимални 12 играчи, 3-4 никогаш не ни влегуваат, чекаат ваква шанса, кога нема кој друг да влезе.

луѓе сеа имам 2 повредени играчи како ке може да му го намалам периодот по кој ке се опорават?

20:1 значи си ја изгубил, абе зашто не си ставил играчи на клупа? Ја во секој меч идам со максимални 12 играчи, 3-4 никогаш не ни влегуваат, чекаат ваква шанса, кога нема кој друг да влезе.
абе имав 4-5 играчи ставено во развојна лига и + еден повреден и овој сеа што се повреди и тоа ти е:uvo:

Еј, а ако е во таа лига за напредок не може да игра за тимот?

лелеееее ке се убијам
3 играчи ми биле повредени а сите се првотимци:jaj::jaj::jaj:
мора да пазарувам нешто

Лозари Исток да ти го продадам мојов ако треба и ако може ке намалам цена .. ако сакаш
за 3 поени е добар

Лозари Исток да ти го продадам мојов ако треба и ако може ке намалам цена .. ако сакаш
за 3 поени е добар
брат слаб е тој го видов поарно кога ке му заврши периодот за трансфер отпушти го
бтв 5 души ми се повредени:tapp::tapp::tapp:

Во моментот сум на 5-тото место во првата лига, мој најдобар пласман во мојата кариера на играва.

Јессс прва победа во лига....хаха

Епа и јас победив со 70-26 над шрек тим.Сум ги згазил и пак не сум прв.Сеа ќе играм со wild cats capitals(првите).Честито ред девл па и на ханибал.

Фала Кирца, честито и на тебе, само 26 поени успеале да ти дадат...

Fala.Eiii kolko sum iznenaden.Go pobediv Partizan-Igokea, a ne ocekuvav.Zadovolen sum od igrata celokupno.Sega ostanuva da se drzime na pobednickite pateki. I da, eden super jak centar da kupam :) Aj so sreka na site ponatamu

Ја тешко дека ќе се држам до победничките патеки, наредно коло играм со Чернобил, многу е јак тимот, на Маседониан од форумот е.

Иначе оваа сезона пошто доста се зема од спонзори, ќе се обидам да го појачам составот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom