Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Каков инат водеше овој хрватинот маме му е*ем.

Играч со индекс 60.000 го најдов за 100.000 евра и лецитирав, и еден хрват лицитираше по мене, па потоа после јас повторно по него се до дека не стигнавме до 600.000 потоа на таму веќе морав да попуштам.
Со 60.000 индекс? Ццц, за 6 000 000 евра не можеш да купиш играч со 60.000 индекс, а не па со 600 000 евра. Да не сакаше да кажеш 6.000 индекс? :)

Ај вечер играме пријателска, да ми вратиш за оној пораз.

Него во прва лига кога ќе ги видам екипите страв ме фаќа, не знам кои 4 екипи би можеле да се под мене, сите се јаки, мислам дека ќе испаднам.

Да да, 60.000 индекс, за 100.000 евра беше првата понуда. И таман се заинатив стигнав до 600.000 евра и оставив не можев повеќе. Немаше ни да се замарам ако беше 6.000.

Абе ти па луди се јапанците.:vozbud:

Со 60.000 индекс? Ццц, за 6 000 000 евра не можеш да купиш играч со 60.000 индекс, а не па со 600 000 евра. Да не сакаше да кажеш 6.000 индекс? :)

Ај вечер играме пријателска, да ми вратиш за оној пораз.

Него во прва лига кога ќе ги видам екипите страв ме фаќа, не знам кои 4 екипи би можеле да се под мене, сите се јаки, мислам дека ќе испаднам.
Не мислам дека беше 15000 индекс.А ти биди малку оптимистичен,тоска црни и пелистер се сигурно под тебе а и да си доле ќе победиш на квалификации.Само ти гледај да се напуниш пари што повеќе.Би ти препораќал да ја зголемиш салата оти тоа ќе биде дерби до дерби.Многу среќа во новата сезона.:smir:

Кирца тој 15 илјади беше во Хрватска, а тој со 60 илјади беше во Јапонија.

Едит - Купив уште еден играч со 15 илјади индекс.

АААААААААА не знаев извини а тој колку години беше.

Тој со 60 илјади беше 21 година мислам, а тој што го купив е 22 години.

Не мислам дека беше 15000 индекс.А ти биди малку оптимистичен,тоска црни и пелистер се сигурно под тебе а и да си доле ќе победиш на квалификации.Само ти гледај да се напуниш пари што повеќе.Би ти препораќал да ја зголемиш салата оти тоа ќе биде дерби до дерби.Многу среќа во новата сезона.:smir:
Ама 4 екипи испаѓаат, не 2. : )
Салата сакав да ја зголемам, ама не ја зголемив затоа што премалку пари се земаат од влезници, по 100 000 евра највише, дали и толку.
Фала иначе, многу среќа и на тебе и на Виктораниус, сигурно наредна година ќе бидете во прва лига.
Сега од спонзори по 1 000 000 евра и нешто... :) :)

Ама 4 екипи испаѓаат, не 2. : )
Салата сакав да ја зголемам, ама не ја зголемив затоа што премалку пари се земаат од влезници, по 100 000 евра највише, дали и толку.
Фала иначе, многу среќа и на тебе и на Виктораниус, сигурно наредна година ќе бидете во прва лига.
Сега од спонзори по 1 000 000 евра и нешто... :) :)

Грешка си мојата сала е 5100 и земам 300000.

Па малце се 300 000 евра, сепак, ја од спонзори си земам и од нив живеам, ова со салата и влезницита заеби. :)

Ајде Ред девил уште еден час и почнува. Чекав до сега да дојде новиот играч па да местам тактика.

Добар почеток на Струмица, ќе ми врати, гледам ја.

Нема шанси.

Се гледа дека треба повеќе да го форсирам Богдан Јакимович барем по 3 четвртини да игра. Се гледа дека е вистински водач во цела игра. Губам 8 разлика уште малце полувреме ќе биде.

Едит - Ме уби. Абе трчете идиотишта недни. :pos2:

Хех и ти ја пратиш во живо ко мене. : )
Барем да има чет, да си правиме муабет, ама нема, јбг.
Овој Хрватов добар, од пола терен дава кошеви.

08:45 : Toni Edišar se izvija iznad čuvara i pogađa od blizu centra (29 - 47)

leeee viktoranius kakva sreka si ejjjj:pos::pos::pos::pos::pos:
za igrac od 10000 indeks ti nudat 900000 tie mora da se na lepak :pos::pos::pos::pos:

Да да ја гледам и ги пцујам моите.:pos2:

Види што се случува ...
04:27 : КК Струмица ne vode računa o semaforu, i vreme za napad im je isteklo

Абе идиоти.

Милан4евер, тој играч така го треснав, и сега нудат. хихи !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom