Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Е стварно и ја имам многу лош тимски дух, како да го покачам?

па мислам дека од недела на недела.Ако не купуваш и ако победуваш ,ако еден дадеш на трансфер лита другите губат морал.На тој хит ем хај сигурни има највисок тимски дух.Абе луѓе кој ви е ривал.Јас го избрав најслабиот.Според играта на ривалот и ако си боље имаш повеќе навивачи.Според него гледаат навивачите како играш ти и како тој.Мене ми е струмица дс.

Јас баш сега тоа сакав да прашам што е врската тоа со ривалот. А иначе гледам на некои тимови имат и имиња на навивачите како се прави името на навивачите ?

Едит - Го ставив за ривал КК МЗТ СКОПЈЕ, и без тоа ги мразам МЗТ.

па идеш во мој тим и каде што имаш да го смениш името имаш и име навијача.Јас стаив ама ми го снема.

Ти го снемало затоа што веќе не си сапортер, треба да си платиш, па пак да ти го има.
А значи треба да ставам слаб ривал и ако тој губи, мене ќе ми се дигне тимскиот дух.
А кај да ставам ривал?

Едит: Аа има нова опција, ставив ривал тоска црни, најслабиот во лигата! Така треба?

Абе сега имаш кај вести тоа кај што е број навивачи има менаџер и таму меѓу нив.Незнам за тимски дух ама навивачи повеќе ќе имаш повеќе и ќе ти биде попуна салата кога ќе ираш со ривалот.Ако си боље ќе имаш повеќе навивачи.

Само што ми стигна порака за минусот во кој сум влезен, и сигурно е дека дозволен минус е до 2 милиони, но кога си во минус неможеш да промовираш играчи од младинската школа, и не можеш да ангажираш нов тренер.

Еве што ми пишуваше ....

Dug

Maksimalan dozvoljeni dug je 2 miliona, ali zapamtite da ako ste u minusu ne možete promovisati mladog igrača ili angažovati novog trenera

Едит - Има отворено и фан шопови и се продаваат реквизити за навивачите, и од тоа се зима пари.

jas kako rival si go staviv beli tigri....a i on li trebada me stavi kako rival?
a kaj e toj fan sop

jas kako rival si go staviv beli tigri....a i on li trebada me stavi kako rival?
a kaj e toj fan sop

Абе не се гледе фан шопот, само неделно примаш пари од него за продадени реквизити, дресови, шалови од тимот на навивачите. И што повеќе навивачи имаш толку поголема ќе биде потрошувачката.

Имам 2 играчи со 14 илјади индекс, 2 играчи со 16 илјади индекс, 2 играчи со 19 илјади индекс, и еден играч со 12 илјади индекс, и плус чекам уште еден со 19 илјади, и уште двајца со 16 илјади и тоа ќе биде супер составот за таа сезона.

Опааааааааа,дали јас ќе имам конкуренција Браво добар тим напраи а не си на играта ни месец.Само така продолжи и не купувај цела сезона за да имаш добар тимски дух.

Да добар тим направив, сега уште да влезам во шемата со тренингот зошто не ми е јасно баш и се ќе биде супер. Иначе ако си земам тренер дали тој ќе ми ги тренире за да не се замарам јас со таа работа ?

Ајде во 22-00 часот играм со КК Скопје, очекувам голема победа со многу разлика.

Полека, не се надевај многу пред мечот... Тоа е правило на Charazay! : )

Абе ај пријателска кој сака, играчиве заборавија да играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom