Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
КК Струмица - КК Скопје - 78-64

Победив 14 разлика, ама не сум баш задоволен од играта. Се гледа дека првото полувреме играв со најјаките кошаркари и на полувреме имав позитива од 36 коша, а потоа во другото полувреме играв со вториот тим и затоа се должи драстичниот пад.

Значи треба да земам најмалку уште 3 играчи со добар голем индекс.

Едит - Ќе може ли некој да ми каже како се тренират играчите ? Секој ден ли треба да ги тренирам или ?

Tренинг има еднаш неделно, во четврток. Ти ги делиш играчите на две групи и една група тренира ти што наместиш, другата друга работа, ама ти што наместиш. Пример прва група тренира шут за 2, втора тренира одбрана.
Тренерот сам ги тренира, ти не треба ништо да правиш, само да ги наместиш да тренираат.

Сака некој пријателска? :pos:

Tренинг има еднаш неделно, во четврток. Ти ги делиш играчите на две групи и една група тренира ти што наместиш, другата друга работа, ама ти што наместиш. Пример прва група тренира шут за 2, втора тренира одбрана.
Тренерот сам ги тренира, ти не треба ништо да правиш, само да ги наместиш да тренираат.

Ајде дави покана за пријателска:pos:

Иначе, гледам уморот кај играчите ми се зголемува и да прашам за колку време ќе опадне ?

А Ред Девил понагоре прочитав дека и ти имаш проблеми со тимскиот дух, а тоа е изгледа оти има многу играчи во тимот, јас имав 19 и сега отпуштив тројца слаби играчи и тимскиот дух се подобри. Туку сега со уморот што да правам.:pos:

Ја 12 играчи имам. Ти пуштив пријателска, да ми се одмаздиш за поразот оној ден, моите заборавија да играат кошарка, во твоја сала ќе играме пошто пријателските ја увек ги играм на гостински терен.

Уморот опаѓа секој ден помалце, а се накачува по одигрување на утакмица, ако играчот одигра повеќе четвртини, нормално поумрен ќе е, ако одигра помалце четвртини, помалку уморен ќе е.

Грешка си,трнингот е во среда во 18:00.

Ја 12 играчи имам. Ти пуштив пријателска, да ми се одмаздиш за поразот оној ден, моите заборавија да играат кошарка, во твоја сала ќе играме пошто пријателските ја увек ги играм на гостински терен.

Уморот опаѓа секој ден помалце, а се накачува по одигрување на утакмица, ако играчот одигра повеќе четвртини, нормално поумрен ќе е, ако одигра помалце четвртини, помалку уморен ќе е.

Ок е, ја прифатив. И мислам дека таа пријателска ќе ми биде последна затоа што сакам во почетокот на сезоната да влезам со одморени играчи.

Па не ги ставај играчите да играат цела утакмица, ставај ги по две четвртини, евентуално три да одиграат!
И така нема да се уморени.
Некако на пријателските како да не се умораат многу или ми се чини?

Па така ги играм по 2 четвртини ги комбинирам. Ама тие играчи што ги купив изгледа се играле за предходниот клуб и затоа се изморени.

Дали може играч што сум го ставил на трансфер листата да го вратам повторно ?

E ajde koj e za prijatelska neka kaze samo ima na ekipata i koja liga e.10 dena nemam nisto odigrano

Земав еден Хрват, 47.000 Скил Индекс. Ај ќе го пробам вечер на две позиции.

Каков инат водеше овој хрватинот маме му е*ем.

Играч со индекс 60.000 го најдов за 100.000 евра и лецитирав, и еден хрват лицитираше по мене, па потоа после јас повторно по него се до дека не стигнавме до 600.000 потоа на таму веќе морав да попуштам.

Да видов со еден лицитираше ама незнам дали е тој за кој збориш.И јас купив хрват со 30000 индекс.Прес тоа лицитирав за еден италианец 30000 индекс 17 години за само 2500000.Видов многу денес купија Охрид купи и куманово,а тој па се стрча за еден добар и тоа како накашува по 500000.

Првин лицитирав со еден во Хрватска за 15 илјади индекс ама и тој ми го зема. А во Јапонија се заинатив со еден Хрватски клуб за еден 60 илјади индекс ама отиде и тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom