Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сега само што извадив еден играч.....
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 190
Weight: 95 Skills Index: 17.424
Salary: 32.570 Defence: 6
Free Throws: 3 Two Point: 4
Three Point: 6 Dribbling: 7
Passing: 6 Speed: 7
Footwork: 7 Rebounds: 6
Experience: 0
Шо велите за овај??

ЅВЕР Е!

Иначе КК Гоко не наместил постава за утакмица со Австрија и 20:0 сме изгубиле. Ова е срамота бе.
Иначе ја земав еден играч за 3 милиони, а други ко него биле купени за 4.

Сега само што извадив еден играч.....
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 190
Weight: 95 Skills Index: 17.424
Salary: 32.570 Defence: 6
Free Throws: 3 Two Point: 4
Three Point: 6 Dribbling: 7
Passing: 6 Speed: 7
Footwork: 7 Rebounds: 6
Experience: 0
Шо велите за овај??

Рачунај дека веќе тој ке има 17 за брзо време иначе добар играч.

Го стаив денес да изигра една четвртина да видам како ќе се покажи

Конечно и јас се вратив од одмор и што да видам , сум го победил Колибри во гости. Гледам денеска играм со Лузер и типов баш најдре да влегува во форма пред мечот со мене.Ако пред одмор се борев за 5то место,сега можам да кажам дека се борам за 5то место и тоа е мојот максимум за оваа сезона. Би сакал да му кажамна Лузер многу среќа ама неможам. :vozbud::vozbud::vozbud:

Шо е воа :smir:
Наеднаш гледам ми пишува 2008-07-29 12:18 - You sold Edi Skuber and received 900.000 незнам шо е работава и како е можно :vozbud:.
Иначе среќа на сите тимови и ке го гледам натпреварот Makedonija - Loser

Тепав одвај 2 разлика.....btw...конвертирав еден играч во тренер за 1.000.000. сега како тренер вреди 3.600.000 таман како шо немав тренер добро ми дојде ова, секако него не го играв:)

Конечно и јас се вратив од одмор и што да видам , сум го победил Колибри во гости. Гледам денеска играм со Лузер и типов баш најдре да влегува во форма пред мечот со мене.Ако пред одмор се борев за 5то место,сега можам да кажам дека се борам за 5то место и тоа е мојот максимум за оваа сезона. Би сакал да му кажамна Лузер многу среќа ама неможам. :vozbud::vozbud::vozbud:
Хехе, абе очекувано загубив, пак ги пуштав главните играчи по 1,2 четвртини само. :)
Ама и онака ќе загубев, можда со помала разлика. Сега паднав у црвената зона, до крај очекувам победи против Пелистер и Гоко, а АБА има утакмица уште со Пелистер од тие послабите.

Честито Правниче и на сите што победија!

Лол, јас победив во гости на Милд кетс капиталс. 3 место е типот добар тим има, ама не му бегаше зелената фурија наречена КК Струмица. :vozbud:

Честито до сите што победија.

Хехе, абе очекувано загубив, пак ги пуштав главните играчи по 1,2 четвртини само. :)
Ама и онака ќе загубев, можда со помала разлика. Сега паднав у црвената зона, до крај очекувам победи против Пелистер и Гоко, а АБА има утакмица уште со Пелистер од тие послабите.

Честито Правниче и на сите што победија!

хехе, вади се сеа вади се. Не шала на страна добар тим имаш ,ама мораш да поработиш на асистенциите, јас имам речиси двојно повеќе од тебе. Како да немаш тимска игра. Башка немаше среќа герасимовски иако 17 год изигра фноменално и беше мој прв стрелец , а Лагаст едноставно ги реши Малуенда и Ѓузелов.

Епа требаше Персиани да помогне, ама повреден е, Ерцеговац исто и не бива.
На Купот идев оваа сезона подобро играв таму, до 1/2 финале, задоволен сум, ама сега што ќе правиме со лигата?
А знам за асистенциите, многу слабо, често не ни шутирам, само две додавања во напад и толку.

Победив против Гоко 30 разлика, задоволен сум, само до крај имам малку потезок распоред од Лозер.Ке мора да барам победа против некој од фаворитите. поз

Победив против Гоко 30 разлика, задоволен сум, само до крај имам малку потезок распоред од Лозер.Ке мора да барам победа против некој од фаворитите. поз
Епа да, нешто потежок имаш, ама можеш и некој појак тим да победиш, гледам во последно време одлично ти игра тимот.
И Гоко е многу глуп, не ти го пуштил тој најдобриот со 101.000 скил индекс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom