Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ајјј, браќата се паднале во полуфинале, а баш сакав да ги гледам во финале. :vozbud:

Иначе се знае Куманово ќе го зема купот, како и лигата.

Ајјј, браќата се паднале во полуфинале, а баш сакав да ги гледам во финале. :vozbud:

Иначе се знае Куманово ќе го зема купот, како и лигата.
Нормално дека Куманово зема се, пак трофеите ќе дојдат у мојот град. :)

А кога почнува пак првенствово ? :smir:
Иначе имам 20CB пари и ке организирам турнирче кога ке заврши лигава,ама со послаби тимови како мојот тим така нешто.

Има уште 6 кола до крајот, тоа значи дека ќе заврши за некои 3 недели. А колку време трае паузата тоа незнам, ама мислам дека беше едно месец дена.

Поискусните нека ме исправат ако сум грешка. :wink:

Иначе од тие 6 кола, очекувам 6 победи. Оптимистички нели ? :vozbud:

А кога почнува пак првенствово ? :smir:
Иначе имам 20CB пари и ке организирам турнирче кога ке заврши лигава,ама со послаби тимови како мојот тим така нешто.
Значи ме примаш. :)
Абе може и Кајгана турнирче. :wink:
А иначе паузата е три недели колку што знам, многу досадно е тогаш. Пријателски ќе цепаме. :)

Значи имам уште некакви мали шанси 6 кола.
Четвртиот има 39 поени а јас имам 35 значи јас да тепам сите он да изгуби минимун 4 и би требало да играм бараж :smir:
Ај белким ке имам среќа :wink:

Пс - Ред Девил имаш ти јак тим,ама пријателски може со тебе

Значи имам уште некакви мали шанси 6 кола.
Четвртиот има 39 поени а јас имам 35 значи јас да тепам сите он да изгуби минимун 4 и би требало да играм бараж :smir:
Ај белким ке имам среќа :wink:

Пс - Ред Девил имаш ти јак тим,ама пријателски може со тебе
Абе немам многу јак тим колку што мислиш, ама чим заврши сезона мора со тебе една да се изигра.

Ке бев сигурно од првите 3 од мојата лига,ама отпочеток бев бот,купував играчи само по скил не гледав позиција,незнаев да наместам стална тактика,кога не бев дома изгубив 2-3 утакмици службено и така,ама више ја научив од прилика :smir:

Ок Ред Девил обавезно ке играме

Луѓе дали кога се зголемува индексот на играчите се зголемуват и оценките ?

Кај мене индексот им расте, ама оценките никако да се покачат.

Епа на неколку недели се накачуваат оценките, не знам тачно на колку, треба да качи прво скил индекс доста за да му се качи оценка. Кај мене на сите играчи по 1-2 оценки се имаат зголемено.

Еди Скубер таман ми качил скил ми го дрпнаа за 900.000 :tapp:
Edi Skuber
Height:165
Skills Index:16.076

Иначе Виктораниус твој е КК Струмица ?

Негов е КК Струмица, да.
Него тоа Скил Индексот им расте на секој тренинг, односно после секој тренинг, се ажурира у сабота изгледа, по 0.500 у просек моите качуваат, постарите помалце.

Имам сега околу -500.000 кога ке дојдам до 2.000.000-3.000.000 ке зеам некој подобар играч.
Виктораниус 1 година ли играш Charazay,гледам не ти е толку јак тимов ?
Имаш ти пари зимај некој подобар :smir:

Да мој е тимот, иначе ова ми е прва сезона немам кој знае каков тим, али другата сезона ке атакувам на првите 2 места. Иначе збирам пари несакам сеа да трошам, ќе се засилувам кога ќе заврши сезоната. :helou:

Јас го гледав тимот си викам вој шо не купува засилувања ама ок чим собираш пари тоа е друга работа + 1 сезона ти е исто како мене :smir:

Важно чим чуваш сигурно си имаш 5милионки најмалце ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom