Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го гледав тимот си викам вој шо не купува засилувања ама ок чим собираш пари тоа е друга работа + 1 сезона ти е исто како мене :smir:

Важно чим чуваш сигурно си имаш 5милионки најмалце ;)

Е пеер немам толку, моментално имам само милионче.:kesa:
Купував засилување пред недела дена 28.000 скил на ПФ позиција. Бев приморен, али до крајот на сезоната ќе соберам уште 2-3 милиони, и тие 2 што можам да влегувам во минус па за 5-6 милиони ќе земам еден квалитетен центар и квалитетен бек. Само тоа ми треба.

Е пеер немам толку, моментално имам само милионче.:kesa:
Купував засилување пред недела дена 28.000 скил на ПФ позиција. Бев приморен, али до крајот на сезоната ќе собера уште 2-3 милиони, и тие 2 што можам да влегувам во минус па за 5-6 милиони ќе земам еден квалитетен центар и квалитетен бек. Само тоа ми треба.

Ок ке те викам за турнирчево што го правам после сезона иако имаш појак тим :smir:

Ја више сум си кажал не идам у минус. Абе се мислам да си собирам, ама дојдам до 3-4 милиони и купувам одма играч што вреди толку.
Ама више нема да купувам играчи под 50.000 скил индекс.

Ок ке те викам за турнирчево што го правам после сезона иако имаш појак тим :smir:

А за турнирот треба ли да имам ЦБ пари, зошто јас појма немам како што со тие пари.

Треба ли за учество да се плати ? И како да видам колку ЦБ пари имам ?

А за турнирот треба ли да имам ЦБ пари, зошто јас појма немам како што со тие пари.
Треба ли за учество да се плати ? И како да видам колку ЦБ пари имам ?

Не сум сигурен али мислам дека не треба за учесниците ЦБ пари,мислам само креаторот не сум сигурен :smir:

Ја колку што знам, креаторот може да избере колку ЦБ пари ќе ставаат сите учесници, пример сите ставаме по 10 ЦБ и после 70% од сите пари одат како награди за првите три места у тој турнир.

Па би требало да имате ЦБ пари кога се ставаше супортер беспари ти даваат 20цб пари

Јас еднаш бев супортер, ама незнам како да видам колку ЦБ money имам.

Сапортер ти даваат првите денови откако си зачленет, односно кога си нов во играта, после ти го земаат и ако сакаш пак да имаш сапортер треба да си платиш. :wink:
Исто така ако сакаш повеќе ЦБ пари треба да си платиш, не знам колку беше само, ама да плаќам за игра? Не бива тоа.

Еве најдов како идело тоа.
2 евра за 100 ЦБ, 10 евра за 1300 ЦБ пари.

Одете U21 All Stars и горе треба да пишува
Matches are played every hour
Price:10 CBMoney
You Have:20 CBMoney

Па и не е лошо за 10 евра 1300 цб пари. А сигурно се плаќат преку картичка.

Едит - Имам 20 цб пари.

10 евра ке дадеш после ке викаш ботови од турнирите и ке бидеш стално 1 :smir: и ке собираш пари добро е нели ?

Не е лоша идејата, еве како иде.

Значи турнирот го креираш и поставуваш цена на учество. Ти ќе поставиш за 20 цб, и ќе ограничеш само од нашата држава и ќе го направиш да биде приватен, односно ти ќе ни дадеш покани.

Или посликовито еве ..........

iiiiiiiiiiiiiiiiiibq8.png

Ја имам 40 ЦБ пари. Иначе може и да даваш на друг јузер ЦБ пари.

Копмпанијо а ем бек.Глеам се напредувате,машала.
Ред девил да те пофалам шо тимче си напраил,само ова не е за у втора лига,неда ќе си у загуба тогаш.
Ајде сеа со пофалбите.
Праќам еден голем поздрав до креатив,добро изиграно ама две победи по ред уф уф мераци,сеа да заврши сезонава кога ќе му се пуштам на трансфер маркетот.
Момемнтално иам 2 милиона,сеа за прво место 4,5 милиони па понатака 200000 шо стигнав до четврт финале,па продажи шчекувам негде да ги потрошам сите пари па ако треба и у длабок минус ќе влезам.Инаку вчера тепав,а сеа и да изгубав првото место е мое,ДА МОЕ.
Ми бегаше креатив 100 коша сеа го водам 1 кош.
Ајде поздрав од сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom