А
Ајсшутер
Гостин
Твоиве супер играат во одбрана ама во напад некако тешко им оди,многу грешки прават.
6 разлика осеќам дека ке тепаш со 1 разлика
6 разлика осеќам дека ке тепаш со 1 разлика

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тешко дека ќе тепам, да ги ставив најјаките можда, ама па уморот ме заебава.Твоиве супер играат во одбрана ама во напад некако тешко им оди,многу грешки прават.
6 разлика осеќам дека ке тепаш со 1 разлика![]()
Tim4e odi setaj ne ni smetaj da si ja igraime igrataдобро ќе ми каже ли некој шо ви е темата , читам и неможам да ве разберам за шо праате маабет![]()
добро ќе ми каже ли некој шо ви е темата , читам и неможам да ве разберам за шо праате маабет![]()
как тава у сон ли хехехе глупа игра..ај забувавајте сеСи правиш тим,си местиш име,купуваш-продаваш играчи,местиш тактика играш утакмици.
Tim4e odi setaj ne ni smetaj da si ja igraime igrata
Luge veruvajte barem na vaa igra ne i trebat vakvi glupi deca
A i ti naka nemozis da a svatis igrata kolku vreme i da a igrais
Inaku jas sum veke baniran clen pa se registriirav kolku da te oteram u triska pm i da mu dadam do znaenje na site igraci na charazay od kajgana da si nemat rabota so covek bez mozok
Inaku mojot tim e kk orka i denes zagubiv od eden bot:nerv:
se nadevam deka ke bidam barem 4-to mesto ama i toa tesko
tim4e aj pozz i ne ne zamaraj :bip:
ups ke zaboravev:back::back::back::back::back::back::bip::bip:
I samo ke ti kazam deka jas te remetev od na legend userot pa i tia user go baniraa
tim4e moram uste ednas pozz i :back::back::back::back::back::bip::bip::bip::bip: