Radical Boy
Говнојадец
Петровски не оди во Струмица 100000000%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja ne go pustam iako sam rece deka nema da odi!!! prva opcija mu e mzt vtora rabotnicki za strumica nema mestoRadical Boy напиша:Петровски не оди во Струмица 100000000%
iLe напиша:Нема да игра во МЗТ 100 проценти бидејки сум убеден дека струмица би му давала дупло како што ке му дава мзт оваа сезона ..
Radical Boy напиша:хахахахаха, струмица му давала 3000 евра а? Ке си го прашам!
Јане ми кажа лично не идам во Струмица или Пелистер миљарда посто. Фени не го бара, епа видете кои му се останатите опции
od kaj si be ti tolku siguren deka nema da igra vo mzt???? da ne ti e prv bratucetiLe напиша:Нема да игра во МЗТ 100 проценти бидејки сум убеден дека струмица би му давала дупло како што ке му дава мзт оваа сезона ..
aerodromka напиша:od kaj si be ti tolku siguren deka nema da igra vo mzt???? da ne ti e prv bratucet
i toa sto vikas ne rzmisliv jas :pos2: :pos2: :pos2:DoolroX напиша:море во денешно време ни во братучед неможеш да бидеш сигурен и да му веруваш![]()
Radical Boy напиша:хахахахаха, струмица му давала 3000 евра а? Ке си го прашам!
Јане ми кажа лично не идам во Струмица или Пелистер миљарда посто. Фени не го бара, епа видете кои му се останатите опции
iLe напиша:Случајно МЗТ да не му дава 1500 евра на Петровски ... за да му дава Струмица 3000