Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Како го слепија Бериша како шлаг на победава :icon_mrgr: Сеоски Кари, сто тројки даде од невозможни позиции.
Спасивме гз, инаку сме тежок очобол. Сепак, имаме напредок, го тепавме Косово :kajgana:

ЕДИТ: Оу бој, ќе ја вртат :cautious:

Последно уредено:
Како го слепија Бериша како шлаг на победава :icon_mrgr: Сеоски Кари, сто тројки даде од невозможни позиции.
Спасивме гз, инаку сме тежок очобол. Сепак, имаме напредок, го тепавме Косово :kajgana:
Седи бе малер,види го Бериша тројка за 2 разлика на 24 секунди ЧД

Не знам кој им е на коментаториве на Балканот. Овој цело време нешто зборува без врска, кај ли ги ископуваат? Инаку со среќа нека е победата и нека се множат

Хахаха се занесе овој Бериша, фати тројка од 600 метра да шутира, на 4 секунди до крај :pos::pos::pos:

Нема опоравак за овој Трајковски. Ќе изигра феноменално кога е најпотребно и кога е сигурна победата ќе фати од кош на кош ќе шутира во првите секунди од нападот. Од мртвите ги вративме :bravobe:

Шо ќе пропуштеа еј... Класично македонска работа. Очај..
Ви е гајле, од овие не смееше да изгубиме. Лади си го :)

Хахахаа го обожавам коментаторов.

Косово, што е една од најлошите 5-10 екипи во Европа има 5 секунди (што е многу) да даде тројка и да израмни...................не даваат:

СЕПАК МАКЕДОНИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА Е ИНСТИТУЦИЈА ВО ЕВРОПСКАТА КОШАРКА

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Сакам овој сите утакмици во било кој спорт да ги коментира

МАКЕДОНИЈА ИЗГУБИ САМО 6-0 ОД ШПАНИЈА, СЕПАК ДОКАЖАВМЕ ДЕКА СЕДМИЦА Е САМО СЕНДВИЧАРА А НЕ БРОЈ НА ПРИМЕНИ ГОЛОВИ ВО МАКЕДОНИЈА

ЕТЕ, ПОРАЗ ОД ГИБРАЛТАР.....МАКЕДОНИЈА ДОКАЖА ДЕКА Е ИНСТИТУЦИЈА ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ НА РАДОСТ СО ОСТАНАТИТЕ ЗЕМЈИ!

Не ми се верува бе....кој нормален после утакмицана ќе се дрзне да ја нарече нашава кошаркарска репрезентација институција??????

:tapp:

Зарем сеуште ги гледате овие? Умре кошарката кај нас, којзнае и дали воопшто била жива, четвртото место беше еден сон од кој се разбудивме. Го победуваат Косово со 3 разлика и се радуваат, мене би ми било срам.

Sto sakate koga nemame ni eden igrac vo evroliga,a kamoli nekoj vo nba...Ne treba povekje nisto toa bi bilo toa.Ne postoi povekje kosarka tuka kako i sote drugi sportovi vo drzavava.

Ne stavile vo kvalifikacii za da vlezeme vo kvalifikacii na evropsko :pos:

Интересна ситуација, се игра во Косово каде живеат 99% Албанци а на трибини ниту едно албанско знаме. Кога ќе се игра во Македонија сигурно ќе има повеќе албански знамиња од македонски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom