Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да значи ако има 204 цм дека е 4ка,па колку Европски центри има со по 200 цм или 201цм,ама тоа се брзи и експлозивни центри.
Хендрикс може само на 5 и точка,е сега колку ке се задоволи со 15-20 минути,останува да видиме,зошто сигурно Пеџа ке биде стартер.
4ка стартна ке е најверојатно Трајковски,а ако не иде Станко,ке го менуваат или бар ке пробаат газле Јанески и поливалентниот Брчков.
добρо бе се читаш што пишуваш хендρиκс ќе му бил ρезеρва на самаρот:facepalm::aplauz: па добρо бе го имаш гледано ти хендρиκс? Пρед пеџа може да игρа и со една нога стρашен игρач пρед се дефанзивно а и во офанзива ρационален е многу

Оние кои гинеа на паркетот да се игра тоа ЕП треба да играт.И да сме последни, тие дечки заслужија целосна поддршка од сите нас, гинеа на теренот и сега некој да дојде и да игра место нив.Само кај нас и никаде на друго место се дешават вакви глупости.

Македонија У20 ја победила Бугарија У20. Не сум ја гледал утакмицата и не знам дали има негде статистика, али според поениве Магдевски е најдобар. Колку ќе добие шанса со сениорите, останува да видиме.
http://basketball.org.mk/?ItemID=9C13D49DECC6584AB0D5A998535CBEB1

@Patrick Jane

Што Самарџиски ке се задоволи со 10-15 минути?
Не ми ти мене кажувај за Хендрикс кога прв пат го имаш видено во дресот на Македонија во квалификациите или пак на јутјуб кога си дознал дека ке игра за нашата репрезентација.
За класа е подобар од Пеџа,ама јбг овој ке игра од стара слава.

Последно уредено од модератор:
@Patrick Jane

Што Самарџиски ке се задоволи со 10-15 минути?
Не ми ти мене кажувај за Хендрикс кога прв пат го имаш видено во дресот на Македонија во квалификациите или пак на јутјуб кога си дознал дека ке игра за нашата репрезентација.
За класа е подобар од Пеџа,ама јбг овој ке игра од стара слава.
Со тебе не може ни да се дисκутиρа се знаеш дуρи и минутите им ги опρедели:aplauz:

Па не може,ако немаш доволно познавање од оваа област и не си доволно компетентен.

кога почнуваат сениориве со подготовки?

Незнам кај да се обратам па еве тука ќе прашам,ќе има некоја туристичка агенција од кај нас да ораганизира превоз+сместување за натпреварите во Загреб или ?!

http://sport365.mk/ep-magdevski-najdobar-asistent-bakoc-prv-skokac/
После третото коло во првенството до 20 години, овој Бакоч бележи добри резултати, прв скокач е во првенството. Добро би било Џикиќ да ги избере најдобрите млади играчи од ова првенство, да соберат колку толку искуство.. сепак тие играчи ќе го носат репрезентативниот дрес во иднина.

Изгледа Данстон сакаме да го натурализираме:vozbud:

Големи ташаци,све освен Гаудлок,не ме занима.

изгледа не сте ја сфатиле веста, пошто прочитав дека се зезале со тоа како се делат пасошите у Македонија (демек додека да дојдат до аеродромот и оп имаат пасош) , а у другите европски земји (конкретно Словенија чиј пасош го чека Данстон) многу се чекало. :mad: Кој како сака си игра к*р-ташак со нас. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom