Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e najsmesnoto nesto sto sum go gledal do sega vo mojov zivot.NAJSMESNOTO!
Kakva bedotija,kosot ne go vidovme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да,смешно ми е,водиме поради смешната игра на грузијците и нашите погодени циргузантски шутеви,нека не ве лаже разликава.Војдан,Дамјан,Костовски,Соколов погодија тројки од нигде никаде ,2 пати на крај на напад,тоа се случува еднаш во годината.I sega sto ke kazes uste ti e smesno
Vaka taka vodime i imame solidna prednost protiv edna solidna Gruzija
Да,смешно ми е,водиме поради смешната игра на грузијците и нашите погодени циргузантски шутеви,нека не ве лаже разликава.Војдан,Дамјан,Костовски,Соколов погодија тројки од нигде никаде ,2 пати на крај на напад,тоа се случува еднаш во годината.
Во нападот сме катастрофални,ништо од акциите не успева,константно се оди на игра 1 на 1 или пик&рол.Шутот за 3 моментално е 9/18,тука е разликата.
Грузија многу слаба,не очекував ваква нивна игра,на ниво на некоја маалска селекција.Брзоплети во напад со многу грешки,детски подавања.
П.С
За едно ми е мака,на претходново првенство ретардата Пипан мораше да внесува нови сили,свежа крв,за да не не снајде ова сега.Еднотавно Симоновски,Соколов ,Брчков мораа да играат повеќе.
П.П.С
Самарџиски што е до мене не ни мора да се враќа назад во репрезентацијава.
A kritiki se upatuvaat samo koga se gubi?Najdov pa jas so kogo da debatiram za kosarka+21 na kraj od treta uste ti e smesno
Razbiram da se kritikuva koiga se gubi ama da se jajt la*na koga se tepa so +20 e to ne sum videl![]()
Ova e najsmesnoto nesto sto sum go gledal do sega vo mojov zivot.NAJSMESNOTO!
Kakva bedotija,kosot ne go vidovme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Можеби нема висина на кошаркар...ама тежина има!![]()
Oвој ни е тренер? Машала.![]()